Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηχητικό ντοκουμέντο για τις παρεμβάσεις της δικαιοσύνης κατέθεσε ο Η. Κασιδιάρης στην Επιτροπή Θεσμών

Ηχητικό ντοκουμέντο για τις παρεμβάσεις της δικαιοσύνης κατέθεσε ο Η. Κασιδιάρης στην Επιτροπή Θεσμών
Η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε ως δεκανίκι της Ν.Δ. την πρόεδρο της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αρνήθηκε να παραλάβει τα στοιχεία
Ψηφιακό δίσκο με το βίντεο Μπαλτάκου, αλλά και το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «σε μια συνεδρίαση-σούπα, που οι αρχισκευωροί της Ν.Δ. μιλούσαν για… ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και οι ΣΥΡΙΖαίοι τους κάλυπταν 100%, η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε για μια ακόμη φορά την ανίερη συμμαχία της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου με τα βρώμικα κυκλώματα Σαμαρά-Βενιζέλου».
Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την πρόεδρο της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αρνήθηκε να παραλάβει το επίμαχο αποδεικτικό υλικό, με τον εκπρόσωπό της να την καταγγέλλει ως δεκανίκι της Ν.Δ.
Όπως σημειώνεται, το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό κατετέθη τελικώς στη γραμματεία της Επιτροπής μαζί με το αίτημα για ειδική συνεδρίαση, όπου θα εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση οι Αθανασίου με Τσάμη, Μπαλτάκος με Κουτζαμάνη και Σαμαράς με Ντογιάκο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης