Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διάκριση για την Epsilon Net στα «Sales Excellence Awards 2016» - Έλαβε Gold βραβείο για το Pylon

tags :
Διάκριση για την Epsilon Net στα «Sales Excellence Awards 2016» - Έλαβε Gold βραβείο για το Pylon
H Epsilon Net Βραβεύτηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένη εισαγωγή προϊόντος»
Μια σημαντική διάκριση απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Epsilon Net στα «Sales Excellence Awards 2016».
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στη μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων πωλήσεων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications, η Epsilon Net Βραβεύτηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένη εισαγωγή προϊόντος» με το PYLON ERP.
Στην απονομή των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την εταιρεία, παραβρέθηκαν ο Μίχος Ιωάννης, πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος, η Αναγνώστου Βασιλική, γενική διευθύντρια και αναπληρώτρια δ/νουσα σύμβουλος, ο Πρασσάς Βασίλης, εμπορικός διευθυντής και ο Γρίμπελας Ανδρέας, chief architect του PYLON.
Έπειτα από την παραλαβή του βραβείου για το PYLON ERP και τις απονομές πέντε βραβείων σε τρεις κατηγορίες, ο κος Πρασσάς δήλωσε: «Το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα της Epsilon Net, η οποία καθημερινά αναδεικνύει την επίτευξη των στόχων με την ομαδική εργασία».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο PYLON ERP τονίζοντας ότι, η ευελιξία του σε συνδυασμό με τον καινοτομικό του σχεδιασμό είναι οι βασικοί λόγοι που έχουν κάνει το PYLON τόσο δημοφιλές προϊόν σε διάφορους «κάθετους» κλάδους επιχειρήσεων».
Η πλατφόρμα PYLON συμπληρώνει δύο χρόνια επίσημης παρουσίας στην αγορά, λαμβάνοντας συνεχείς βραβεύσεις που αναδεικνύουν την υπεροχή της ως καινοτόμο προϊόν, την αποδοχή από τον ευρύτερο επιχειρηματικό τομέα και την προσαρμοστικότητα στις ανάγκες πολλών «κάθετων αγορών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης