Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με Obama - Biden συναντάται ο Α. Χαρίτσης στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ελληνική ομογένεια

Με Obama - Biden συναντάται ο Α. Χαρίτσης στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ελληνική ομογένεια
Ο υφυπουργός Οικονομίας θα έχει επίσημο δείπνο και με την υπουργό Υγείας των ΗΠΑ
Με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama και τον αντιπρόεδρο Joe Biden θα έχει σύντομες συναντήσεις αργότερα σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, ο Έλληνας υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσινγκτον και θα μεταβεί στο Λευκό Οίκο στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης τιμής που διοργανώνεται για την ελληνική ομογένεια με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τιμούν, όπως και οι προκατοχοί τους, και φέτος την εθνική επέτειο στην Ουάσιγκτον με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός θα παραστεί σήμερα Δευτέρα το απόγευμα 16:00 ώρα Αμερικής, σε δεξίωση στο Λευκό Οίκο εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης τιμής της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, και θα έχει σύντομες επαφές με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama και τον αντιπρόεδρο Joe Biden.
Το βράδυ στις 20:00, πάντα ώρα Ουάσινγκτον, θα πραγματοποιηθεί επίσημο δείπνο, στο οποίο ο κ. Χαρίτσης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα έχει συνομιλίες με την (οικοδέσποινα) υπουργό Υγείας των ΗΠΑ, Sylvia Mathews Burwell, ελληνικής καταγωγής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξει αναλυτική συζήτηση για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, το ζήτημα του χρέους, το προσφυγικό, την επιστροφή στην ανάπτυξη και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης