Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

H Intracom Defence συμμετείχε σε διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής και άμυνας

H Intracom Defence συμμετείχε σε διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής και άμυνας
Το περίπτερο της εταιρίας επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Χιλή κα Μπαλτά, αντιπροσωπείες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Χιλής καθώς και άλλων ξένων χωρών
Η Ιntracom Defense Electronics έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση αεροδιαστημικής και άμυνας “FIDAE 2016” η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγκο Χιλής tτο διάστημα 29 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2016.
Το περίπτερο της εταιρίας επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Χιλή κα Μπαλτά, αντιπροσωπείες και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Χιλής καθώς και άλλων ξένων χωρών, αναφέρει σε ανακοίνωση της. Επίσης τα στελέχη της Ιntracom Defense Electronics είχαν συναντήσεις με άλλους σημαντικούς πελάτες και εκπροσώπους της αμυντικής βιομηχανίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα σειρά υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ισχύος, αποθήκευσης και εξοικονόμησης ενέργειας (HEPS) καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας που προωθεί η εταιρία στις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο της Ελλάδας όσο και άλλων χωρών.
Η Ιntracom Defense Electronics δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα και είναι θυγατρική της Intracom Holdings. Συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης