Τις προοπτικές της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Αιγύπτου στον τουρισμό παρουσίασε η Έλ. Κουντουρά

Τις προοπτικές της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Αιγύπτου στον τουρισμό παρουσίασε η Έλ. Κουντουρά
Η υπουργός αναφέρθηκε διεξοδικά στις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών
Για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην Αίγυπτο συναντήθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με δημοσιογράφους Αιγυπτιακών ΜΜΕ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Αίγυπτο και τις προοπτικές της διμερούς συνεργασίας στον τουρισμό παρουσίασε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά σε δημοσιογράφους των Αιγυπτιακών ΜΜΕ που επισκέπτονται την Αθήνα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης αποστολής, που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της κυβέρνησης και εντάσσεται στο γενικότερο κεντρικό σχεδιασμό για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Αιγύπτου.
Η υπουργός αναφέρθηκε διεξοδικά στις κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών, που απορρέουν από τη συμφωνία συνεργασίας στον τουρισμό που υπέγραψε με τον Ομόλογό της στο Κάιρο τον περασμένο Φεβρουάριο.
Σημειώνεται ότι επίκειται και η διοργάνωση του Ελληνο-αιγυπτιακού φόρουμ για τον τουρισμό, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κάιρο μέσα στο επόμενο διάστημα.

www.bankingnews.gr 

bankingnews.gr

BREAKING NEWS