Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Δεν πρέπει η γενιά σας να επιτρέψει καμία απόπειρα Grexit

Μητσοτάκης στο συνέδριο της  ΟΝΝΕΔ: Δεν πρέπει η γενιά σας να επιτρέψει καμία απόπειρα Grexit
Ήρθε η ώρα να πείτε στον κ. Τσίπρα να φύγει από την εξουσία, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ
Έξοδος από την Ευρώπη σημαίνει έξοδος από το σπίτι μας, και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πετύχει κάτι τέτοιο, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας κατά την έναρξη των εργασιών του 10ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υπογράμμισε απευθυνόμενος προς τους νέους και νέες που συμμετέχουν ότι είναι η δική τους γενιά που δεν πρέπει «να επιτρέψει καμία απόπειρα Grexit».
Ο κ. Μητσοτάκης, αφού έκανε ειρωνική και επικριτική αναφορά σε αποστροφή των λόγων του υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, ο οποίος αναφερόμενος σε 25χρονους στο πλαίσιο συγκεκριμένης αναφοράς τους αποκάλεσε «χθεσινά αυγά», υπογράμμισε ότι οι νέοι ονειρεύονται αλλά δεν παραμυθιάζονται.
Υποστήριξε ότι η καλύτερη κοινωνική πολιτική είναι η εργασία και η προσπάθεια και έκανε σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Αναφερόμενος στην ΕΕ και έλλειψη αλληλεγγύης που επιδεικνύουν ως προς το προσφυγικό κάποιες χώρες, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η δική μας Ευρώπη είναι η Ευρώπη της ελευθερίας και της αλληλεγγύης.
Σ' αυτή πιστεύουμε και για αυτή αγωνιζόμαστε».
Επικεντρώνοντας την ομιλία του στην ΟΝΝΕΔ, ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι μια σύγχρονη πολιτική νεολαία, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, αλλάζοντας πρώτα η ίδια.
«Η ΟΝΝΕΔ έχει πολύ μεγάλη ιστορία.
Την απέκτησε γιατί πάντα κοιτούσε μπροστά.
Πάντα αναζητούσε & αγωνίζονταν για νέες ιδέες» σημείωσε.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «όλοι ξέρουν ότι η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε η ώρα να παίξουμε επίθεση» καλώντας στους συνέδρους και ευρύτερα την ΟΝΝΕΔ να συμβάλλει ώστε να «βγει κόκκινη κάρτα» στον κ. Τσίπρα.
«Ήρθε η ώρα να του πείτε να φύγει» είπε χαρακτηριστικά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης