Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο πλευρό των εργαζομένων της «Ηλεκτρονική Αθηνών» η ΓΣΕΕ - «Απαράδεκτο να πληρώνουν τα λάθη άλλων»

Στο πλευρό των εργαζομένων της «Ηλεκτρονική Αθηνών» η ΓΣΕΕ - «Απαράδεκτο να πληρώνουν τα λάθη άλλων»
«Σε κάθε περίπτωση, η διευθέτηση των εργασιακών εκκρεμοτήτων και η καταβολή των αποζημιώσεων είναι αδιαπραγμάτευτα», καθιστά σαφές η ΓΣΕΕ
«Είναι άδικο και απαράδεκτο οι εργαζόμενοι να πληρώνουν για πολλοστή φορά, τα λάθη άλλων», σημειώνει χαρακτηριστικά η ΓΣΕΕ, σε ανακοίνωσή της, με την οποία στηρίζει τους εργαζομένους της «Ηλεκτρονικής Αθηνών».
Όπως αναφέρει, οι εργαζόμενοι «έμειναν στο δρόμο έπειτα από το λουκέτο που έβαλε η επιχείρηση σε 47 καταστήματα σ’ όλη την Ελλάδα», ενώ τονίζει ότι για τη Συνομοσπονδία, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα, στόχος είναι να ασκηθούν όλες οι πιέσεις για την αναστροφή της πτωχευτικής διαδικασίας.
«Σε κάθε περίπτωση, η διευθέτηση των εργασιακών εκκρεμοτήτων και η καταβολή των αποζημιώσεων είναι αδιαπραγμάτευτα», καθίσταται σαφές στην ίδια ανακοίνωση.
Παράλληλα, η ΓΣΕΕ καλεί την πολιτική ηγεσία μέσω τον ελεγκτικών μηχανισμών της να παρέμβει άμεσα και να εξετάσει διεξοδικά εάν και κατά πόσο τηρήθηκαν από την πλευρά της επιχείρησης, οι νόμιμες διαδικασίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης