Κουντουρά (υπ. Τουρισμού): Οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. δεν απάντησαν στις επιστολές της Ryanair

Κουντουρά (υπ. Τουρισμού): Οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. δεν απάντησαν στις επιστολές της Ryanair
Οι 25 αναπάντητες επιστολές της αεροπορικής εταιρείας αφορούν σε όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια - Ας μας πουν οι τότε υπουργοί γιατί αγνόησαν τις αναπτυξιακές προτάσεις της εταιρείας
Οι 25 αναπάντητες επιστολές που επικαλείται η αεροπορική εταιρεία Ryanair αφορούν σε όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, επισημαίνει η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, για τον τουρισμό και τα αιτήματα αεροπορικής εταιρείας.
Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο κ. Κουμουτσάκος, δεν έχει ενημερωθεί ότι "οι 25 αναπάντητες επιστολές" που επικαλείται η αεροπορική εταιρεία αφορούν σε όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια, καθ’ ομολογία του εκπροσώπου της εταιρείας σε συνεντεύξεις του, και εάν ανατρέξει στα δημοσιεύματα προηγουμένων ετών με θέμα τη συγκεκριμένη εταιρεία και τα αιτήματά της, θα διαπιστώσει ότι απευθύνονταν στις κυβερνήσεις της ΝΔ και των τότε Υπουργών της.
Αντί λοιπόν να επικαλείται αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης, ας ρωτήσει τα στελέχη των τότε κυβερνήσεων της ΝΔ για ποιο λόγο δεν απάντησαν στις επιστολές που έλαβαν και γιατί οι ίδιοι αγνόησαν τις αναπτυξιακές προτάσεις της εταιρείας.
Θέλω να πιστεύω ότι οι προφανείς ανακρίβειες που εμπεριέχει η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ έχουν γίνει λόγω μη έγκυρης ενημέρωσής του επί του ζητήματος ή λόγω βιασύνης, και όχι επειδή επιχειρεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις.
Του υπενθυμίζω ότι ο ελληνικός τουρισμός το 2015 κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ αφίξεων και εσόδων και το 2016 παρουσιάζει θετική προοπτική.
Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως πεδίο ανάπτυξης πολιτικών και μικροκομματικών αντιπαραθέσεων».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS