Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (υφυπ. Υποδομών): Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στη διαπραγματευτική δεινότητα του πρωθυπουργού

Χρυσοβελώνη (υφυπ. Υποδομών): Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στη διαπραγματευτική δεινότητα του πρωθυπουργού
«Η ελληνική πλευρά έχει τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τη συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι του 2015», υποστήριξε η υφυπουργός 
Την εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, αλλά και την πεποίθησή της ότι θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση διατύπωσε η υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ειδικότερα, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, η κα Χρυσοβελώνη υπογράμμισε ότι έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στη διαπραγματευτική δεινότητα του πρωθυπουργού, προσθέτοντας, βεβαίως, ότι δε θέλει να απαξιώσει και το έργο των αρμοδίων υπουργών.
Η ίδια εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε και επεδίωξε τη διεξαγωγή Συνόδου Κορυφής στοχεύοντας κάπου, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα, θα τελειώσει και αυτό το κομμάτι και θα κλείσει.
Στη συνέχεια η υφυπουργός προσέθεσε πως «η ελληνική πλευρά έχει τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τη συμφωνία που έγινε το καλοκαίρι του 2015 και αυτό που συμφωνήθηκε το καλοκαίρι αυτό θα είναι».
Επισήμανε, ακόμα, ότι «υπήρξε μια μεγάλη διάσταση απόψεων κυρίως για το θέμα των προληπτικών μέτρων των 3,6 δισ. που, κυρίως, ζητά το ΔΝΤ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί, γιατί προσκρούει στη νομοθεσία και το εξήγησε ο κ. Τσακαλώτος, αλλά και γιατί αν δεχόμασταν κάτι τέτοιο, ήταν σαν να συνομολογούμε ότι αυτό το πρόγραμμα που έχουμε συμφωνήσει, δεν θα μπορέσουμε να το διαχειριστούμε».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης