Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καράογλου (ΝΔ) για αγωγό TAP: Το έργο αυτό δρομολογήθηκε το 2013 από την κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ

Καράογλου (ΝΔ) για αγωγό TAP: Το έργο αυτό δρομολογήθηκε το 2013 από την κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ
Για «δικαίωση των πολιτικών πρωτοβουλιών της ΝΔ», έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου
Για «δικαίωση των πολιτικών πρωτοβουλιών της Νέας Δημοκρατίας», μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκδήλωση για τα εγκαίνια κατασκευής του αγωγού Φυσικού Αερίου TAP.
«Το έργο αυτό δρομολογήθηκε το 2013 από την κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο κ. Καράογλου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Κάνοντας αναφορά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε ότι «ως αντιπολίτευση το πολέμησε λυσσαλέα και σήμερα δικαιώνει με την υπογραφή του την πολιτική διορατικότητα της Ν.Δ., καπηλευόμενος επικοινωνιακά ένα έργο που δεν του ανήκει».
Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος παρέστη επίσης στην εκδήλωση, δήλωσε ότι «ο κ. Τσίπρας ανεβαίνει ένα πραγματικό Γολγοθά αυτοδιάψευσης, από τις αυταπάτες, ως την πραγματικότητα.
Εγκαινίασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη τον αγωγό TAP.
Η πραγματικότητα όμως, ταυτίζει το σημαντικό αυτό έργο, με τις επίπονες προσπάθειες και τις πολιτικές που εκπόνησε και εφάρμοσε η Νέα Δημοκρατία, όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η αλήθεια είναι και πάλι απέναντι από το ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι από το έργο του TAP».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης