Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kölner Stadt Anzeiger: Σημαντική πολιτική επιτυχία για τον Τσίπρα, η εκταμίευση της δόσης έως 11 δισ. ευρώ

Kölner Stadt Anzeiger: Σημαντική πολιτική επιτυχία για τον Τσίπρα, η εκταμίευση της δόσης έως 11 δισ. ευρώ
Μετά τον δύσβατο και γεμάτο εμπόδια δρόμο, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται λίγο πριν ένα σημαντικό ορόσημο
Για σημαντική πολιτική επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα, αν δοθεί το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης έως και 11 δισ. ευρώ, κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Kölner Stadt Anzeiger».
Εν μέσω των κρίσιμων ημερών που διανύει η Ελλάδα και λίγο πριν από τις σημαντικές αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και στο προσεχές Eurogroup και αφορούν το μέλλον της χώρας, η εφημερίδα «Kölner Stadt Anzeiger» επισημαίνει ότι «ο δρόμος ήταν δύσβατος και γεμάτος εμπόδια, τώρα όμως η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται λίγο πριν από ένα σημαντικό ορόσημο.
»Μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις με τους δανειοδότες η ελληνική βουλή θα ψηφίσει το ερχόμενο σαββατοκύριακο ένα νέο πακέτο λιτότητας και μεταρρυθμίσεων».
Στο ίδιο άρθρο υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα ελπίζει σε φρέσκο χρήμα», ο σχολιαστής αναφέρει ότι «εάν όλα πάνε καλά μπορεί οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών να δώσουν την επόμενη εβδομάδα το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
»Πρόκειται για ποσό που φτάνει μέχρι και τα 11 δισ. ευρώ. Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αυτό θα σήμαινε μια σημαντική πολιτική επιτυχία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης