Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Να γίνει δεκτή η τροπολογία για τη διάσωση του ΕΚΑΣ - Να φορολογούνται οι βουλευτές από το πρώτο ευρώ

Κασιδιάρης: Να γίνει δεκτή η τροπολογία για τη διάσωση του ΕΚΑΣ - Να φορολογούνται οι βουλευτές από το πρώτο ευρώ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε να καταργηθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων
«Απαιτούμε να γίνει δεκτή η τροπολογία για τη διάσωση του ΕΚΑΣ και ζητάμε να φορολογούνται οι βουλευτές από το πρώτο ευρώ», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, λέγοντας μάλιστα ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι το καλύτερο πολυεργαλείο των ξένων τοκογλύφων», ενώ σημείωσε ότι «αυτό είναι το χειρότερο μνημόνιο που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα».
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι επιτελείται ένα τεράστιο έγκλημα στην Ελλάδα, ενώ για το υπερταμείο ανέφερε ότι «δημεύονται τα πάντα, όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας».
Όπως είπε, «κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να περάσει αυτό το φρικαλέο νομοσχέδιο με το απίστευτο Ταμείο».
Ακόμη, ζήτησε να καταργηθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων κι αυτά τα εκατομμύρια να δοθούν για τα νέα παιδιά που γεννιούνται, ενώ τόνισε ότι «αν η τροπολογία 444 , που δίνει ασυλία στους τραπεζίτες γίνει δεκτή θα είναι αιτία "πολέμου"».
Ο κ. Κασιδιάρης μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «κανένας δεν μιλάει για το μεγάλο έγκλημα της εισβολής λαθρομεταναστών στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης