Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντονής: Το κρίκετ επί ελληνικού εδάφους εξελίσσεται σε μοχλό κοινωνικής φιλίας και ενσωμάτωσης

Κοντονής: Το κρίκετ επί ελληνικού εδάφους εξελίσσεται σε μοχλό κοινωνικής φιλίας και ενσωμάτωσης
Στην έναρξη του πρώτου τουρνουά κρίκετ φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Στ. Κοντονής
Στην έναρξη του πρώτου τουρνουά κρίκετ φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές, που διοργάνωσε η πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στον Απιδεώνα Αχαϊας, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
Μετά τη λήξη των αγώνων ο κ. Κοντονής  δήλωσε ότι «ένα άγνωστο στην Ελλάδα άθλημα εξελίσσεται σε γέφυρα φιλίας μεταξύ των λαών και αποτελεί ευκαιρία, για την τοπική νεολαία, ώστε να έρθει πιο κοντά με τους οικονομικούς μετανάστες, οι οποίοι από ετών εργάζονται στη χώρα μας και έχουν δημιουργήσει μια αξιόλογη κοινότητα.
Το κρίκετ δεν αποτελεί άθλημα της αποικιοκρατίας, αλλά επί ελληνικού εδάφους εξελίσσεται σε μοχλό κοινωνικής φιλίας και ενσωμάτωσης».
Η παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού στο τουρνουά καταδεικνύει την προσήλωση της ελληνικής Κυβέρνησης στις αξίες της αλληλεγγύης, της φιλοξενίας, του ανθρωπισμού και της φιλίας ανάμεσα στους λαούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης