Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sir Major: Η καμπάνια του Brexit εξαπατά τους Βρετανούς ψηφοφόρους με ελεεινές πληροφορίες - Είμαι εξοργισμένος

Sir Major: Η καμπάνια του Brexit εξαπατά τους Βρετανούς ψηφοφόρους με ελεεινές πληροφορίες - Είμαι εξοργισμένος
H καμπάνια για το Brexit, κάνει βλακώδεις και ελεεινούς ισχυρισμούς για τα θέματα μετανάστευσης και το κόστος της παραμονής στην ΕΕ
Εξοργισμένος με τον πρώην Δήμαρχο του Λονδίνου Boris Johnson και τους άλλους υποστηρικτές της καμπάνιας για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Sir John Major.
Σε δηλώσεις του στο BBC υποστήριξε ότι η καμπάνια για το Brexit, κάνει βλακώδεις και ελεεινούς ισχυρισμούς για τα θέματα μετανάστευσης, αλλά και για το κόστος της παραμονής στην ΕΕ, προκειμένου να παρασύρει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν όχι στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου.
«Είμαι εξοργισμένος για το πώς εξαπατώνται οι βρετανοί ψηφοφόροι από αναληθή πληροφορίες από ανθρώπους όπως ο Boris Johnson ο οποίος είναι ένας γελωτοποιός.
Νομίζω ότι η καμπάνια τους κινδυνεύει να γίνει ελεεινή και συστήνω στον Boris εάν εξακολουθεί να θέλει να γίνει ηγέτης, να μην αποχωρήσει από το Συντηρητικό κόμμα το οποίο ωστόσο έχει καταφέρει να διχάσει».
Με τη δήλωσή του αυτή ο πρώην πρωθυπουργός στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον φιλόδοξο Boris Johnson οτι οι βλέψεις του για την ηγεσία του κόμματος θα βουλιάξουν από το στρατόπεδο υπερ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.
Όπως αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός, που έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, προέβλεψε ότι θα δημιουργηθεί χάος μετά το Brexit και κατηγόρησε όλους του βουλευτές του κόμματος του DavidCameron, που διαφοροποιήθηκαν και υποστηρίζουν την καμπάνια του Brexit.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης