Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τελεσίγραφο από Alpha Bank και Πειραιώς στο Mega να καταβάλει 17,5 εκατ. ευρώ

Τελεσίγραφο από Alpha Bank και Πειραιώς στο Mega να καταβάλει 17,5 εκατ. ευρώ
Η τραπεζική πηγή που μίλησε στο BankingNews.gr εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη ότι μπορεί να διασωθεί κυριολεκτικά στο... και ένα το Mega Channel
Τελεσίγραφο 48 ωρών έχουν δώσει στους μετόχους του Mega οι τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς, σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες τραπεζικές πηγές, που μίλησαν στο BankingNews.gr.
Με βάση την απαίτηση των τραπεζών, εντός 48 ωρών, θα πρέπει οι βασικοί μέτοχοι του Mega να καταβάλουν 17,5 εκατ. ευρώ, ως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με τα οποία θα ρυθμίζονται και οι αυξημένες δανειακές υποχρεώσεις του καναλιού, ύψους 181 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στις δύο τράπεζες, έχει βρεθεί σχήμα μετόχων που θα καλύψουν τα 17,5 εκα.τ ευρώ ως εξής:
Οικογένεια Βαρδινογιάννη - 5 εκατ. ευρώ
Φιλιπόππουλος - 5 εκατ. ευρώ
Μπόμπολας - 5 εκατ. ευρώ
Μάρης - 2,5 εκατ. ευρώ
Η τραπεζική πηγή που μίλησε στο BankingNews.gr εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη ότι μπορεί να διασωθεί κυριολεκτικά στο... και ένα το Mega Channel...ωστόσο κρατούν και τις επιφυλάξεις τους καθώς και άλλες φορές στο παρελθόν είχαν διαβεβαιώσεις ότι θα εισφέρουν νέα κεφάλαια...και αυτό δεν συνέβη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η προθεσμία που έχει το Mega για να συμμετάσχει στη διαδικασία λήψης νέας τηλεοπτικής άδειας, ουσιαστικά τελειώνει σε λίγες ημέρες, καθώς απαιτείται πολύ μεγάλη προετοιμασία για να κατατεθεί ο φάκελος στις 4 Ιουλίου 2016, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις τηλεοπτικές άδειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης