Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tο τζιπ που οδηγούσε o άτυχος Yelchin έχει ανακληθεί πριν από δύο μήνες από την Fiat Chrysler

tags :
Tο τζιπ που οδηγούσε o άτυχος Yelchin έχει ανακληθεί πριν από δύο μήνες από την Fiat Chrysler
Η ανάκληση αφορούσε σε περισσότερα από 1,1 εκατ. οχήματα της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο
Νέες διαστάσεις λαμβάνει ο τραγικός θάνατος σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Anton Yelchin καθώς σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, το τζιπ που οδηγούσε έχει ανακληθεί πριν από δύο μήνες από την κατασκευάστρια εταιρεία.
Η αστυνομία του Λος Άντζελες, αναφέρει ότι το τζιπ που οδηγούσε ο 27χρονος ηθοποιός του «Star Trek», ένα Jeep Grand Cherokee, είχε ανακληθεί τον περασμένο Απρίλιο από την Fiat Chrysler.
Η ανάκληση αφορούσε σε περισσότερα από 1,1 εκατ. οχήματα της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς έπειτα από έρευνες είχε κριθεί πως υπήρχε κίνδυνος τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να κυλήσουν μετά την έξοδο του οδηγού από αυτά.
Αυτό ακριβώς που φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση του Yelchin.
Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του το Reuters, το συγκεκριμένο πρόβλημα στα οχήματα συνδέεται με 41 τραυματισμούς, 212 τρακαρίσματα και 308 αναφορές για υλικές ζημιές.
Σχολιάζοντας το ζήτημα αυτό, η Fiat Chrysler έλεγε τον Απρίλιο πως σε τουλάχιστον 700 περιστατικά, οι οδηγοί είχαν μπερδευτεί και είχαν θεωρήσει λανθασμένα ότι είχαν σταματήσει το όχημα, πριν βγουν από αυτό διότι το ηλεκτρονικό σύστημα αλλαγής ταχυτήτων, που φέρουν τα οχήματα που ανακλήθηκαν, μοιάζει με joystick και όχι σαν τα συμβατικά κιβώτια ταχυτήτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης