Τελευταία Νέα
old

Β. Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Σε αχαρτογράφητα νερά ολόκληρη η αγορά, εάν καταρρεύσει ο Μαρινόπουλος

Β. Κορκίδης (ΕΣΕΕ): Σε αχαρτογράφητα νερά ολόκληρη η αγορά, εάν καταρρεύσει ο Μαρινόπουλος
Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ τόνισε ότι αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η διασφάλιση των 12.500 εργαζομένων της εταιρίας
Ως θλιβερή είδηση χαρακτήρισε την αίτηση της Μαρινόπουλος ΑΕ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος τόνισε ότι η αγορά θα μπορούσε να οδηγηθεί σε αχαρτογράφητα νερά, σε περίπτωση κατάρρευσης του Μαρινόπουλου.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Κορκίδης, η εξέλιξη αυτή πρέπει να υπενθυμίζει στους αρμόδιους την τεράστια έκταση της επιχειρηματικής καταστροφής, που έχει συντελεστεί στη χώρα μας, τα χρόνια των μνημονίων, ενώ τόνισε ότι αυτό που προέχει την παρούσα στιγμή είναι η διασφάλιση των 12.500 εργαζομένων της εταιρίας, καθώς και η αποπληρωμή των χιλιάδων μικρών προμηθευτών της.
«Ευελπιστούμε, ότι δεν θα υπάρξει «κατάρρευση» της εν λόγω εταιρείας, καθώς κάτι τέτοιο θα στείλει σε «αχαρτογράφητα νερά» ολόκληρη την αγορά, που στενάζει υπό το βάρος των αλλεπάλληλων φορολογικών επιβαρύνσεων και της συνεχούς οικονομικής περιδίνησης της ελληνικής οικονομίας...», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης