Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μια πολιτική σκευωρία και η ένοχη σιωπή ενός διεφθαρμένου καθεστώτος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μια πολιτική σκευωρία και η ένοχη σιωπή ενός διεφθαρμένου καθεστώτος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Μετά την συνέντευξη Νικήτα Κακλαμάνη οι αποκαλύψεις Τράγκα
Εδώ και πολλούς μήνες διεξάγεται μία δίκη. Δίκη η οποία συνεχίζεται και στην οποία είναι κατηγορούμενοι 18 βουλευτές, πρώην και νυν, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η δίκη αυτή έγινε με ένα δικαστικό βούλευμα για το οποίο ο εισηγητής της υποθέσεως αρμόδιος Εφέτης είχε αποφανθεί ότι δεν πρέπει να γίνει η παραπομπή των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για εγκληματική οργάνωση.
Το τι συνέβη γύρω από αυτήν την διαδικασία γνωστό.
Συνέβησαν σημεία και τέρατα…
Ο ίδιος ο τότε υπουργός της δικαιοσύνης Αθανασίου παραδέχτηκε ότι επικοινώνησε με την προϊσταμένη των ανακριτών τα ξημερώματα όταν ανακρινόμουνα εγώ, προκειμένου να “ενημερωθεί” για την υπόθεση!
Πριν λίγες ημέρες από το βήμα της Βουλής, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, απευθυνόμενος στον υπουργό δικαιοσύνης της κυβέρνησης κ. Παρασκευόπουλο, τον ρώτησε εάν έχει πάρει τηλέφωνο αυτός για καμία ανάκριση να ενημερωθεί και κ. Παρασκευόπουλος σιώπησε…
Μία από τις αρχές του Δικαίου είναι το τεκμήριο της αθωότητος, ένα τεκμήριο που δεν σεβάστηκαν ούτε τα ΜΜΕ των “νταβατζήδων”, ούτε τα κόμματα στην Βουλή, δείχνοντας ότι η ψευτοδημοκρατία τους είναι α λα καρτ.
Δεν μπορούν να αντιληφθούν όλοι αυτοί οι ορκισμένοι πολιτικοί αντίπαλοι του Εθνικιστικού Κινήματος ότι κάθε κατηγορούμενος είναι πρόσωπο Ιερό και πρέπει να προστατεύονται τα δικαιώματά του.
Είναι “ευαίσθητοι” μόνο για τους μαχαιροβγάλτες που δηλώνουν πρόσφυγες και για κάθε αντεθνικό στοιχείο, αλλά όχι για τους εκλεγμένους εκπρόσωπους του Ελληνικού Λαού, που με μία πολιτική σκευωρία τους οδήγησαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ευθέως ότι ήταν λάθος η στρατηγική και η παραπομπή όλων σε δίκη!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι η παραπομπή μας σε δίκη δεν ήταν υπόθεση της δικαιοσύνης, αλλά στρατηγική του Σαμαρά και των στενών συνεργατών του.
Την συνέντευξη την έθαψαν και κανένας από τους άμεσα θιγόμενους δεν απάντησε.
Ωραία δημοκρατία…
Στην συνέντευξη Κακλαμάνη, η οποία δημοσιεύθηκε σε μεγάλης κυκλοφορίας Κυριακάτικη εφημερίδας, δεν απάντησε κανείς, όπως δεν απάντησε και στα όσα είπε ο δημοσιογράφος κ. Τράγκας στην μεγάλης ακροαματικότητος πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή προ ημερών.
Δεν είπε κανείς λέξη για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Για το γεγονός ότι στενός συνεργάτης του Σαμαρά, πριν να γίνει η δολοφονία στο Κερατσίνι, του είχε πει ότι οργανώνεται σχέδιο αναχαίτισης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί έχει φτάσει πάνω από 18%!
Είπε ακόμη ο Γ. Τράγκας ότι μέσα στο ίδιο το γραφείο του σημερινού πρωθυπουργού άκουσε να λέγεται πριν την προφυλάκισή μας ότι γίνεται μεγάλο πολιτικό παζάρι για τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών.
Είπε ακόμη ότι υπήρχε τεράστια πίεση από την γερμανική καγκελαρία και άλλους διεθνείς παράγοντες για να κτυπηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ αποκάλυψε ότι είχε απαγορευθεί επί ποινή θανάτου(!) η συμμετοχή εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Ενώ, δε γίνονται αυτές οι αποκαλύψεις, οι μεγάλοι ένοχοι για την εις βάρος μας πολιτική σκευωρία σιωπούν, όπως σιωπούν και τα ΜΜΕ ενός ολόκληρου καθεστώτος, δείχνοντας την ένοχη σιωπή τους απέναντι στο Κίνημά μας.
Ταυτόχρονα, από όλο τον μαρξιστικό υπόκοσμο αυτού εδώ του σάπιου καθεστώτος, γίνεται προσπάθεια να μετατραπεί μία δίκη σε ένα οχλοκρατικό θέαμα, σε μία δίκη ανάλογη με αυτές που είχε οργανώσει ο “πατερούλης” τους Στάλιν στην Μόσχα, στις οποίες η ενοχή των κατηγορουμένων ήταν δεδομένη.
Χτυπούν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή, με κάθε τρόπο βρώμικο και ύπουλο θάβουν τις επώνυμες καταγγελίες για τις βρωμιές που έγιναν εις βάρος μας. Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δικαιωθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης