Τελευταία Νέα
Διεθνή

Telegraph: Εάν θέλετε ένα αναποφάσιστο και σκληρό ηγέτη διαλέξτε τον Gove που πρόδωσε τον Johnson

Telegraph: Εάν θέλετε ένα αναποφάσιστο και σκληρό ηγέτη διαλέξτε τον Gove που πρόδωσε τον Johnson
Σκληρά σχόλια από τον Telegraph προς τον υποψήφιο για την ηγεσία των Τόρις
«Αν πιστεύει κανείς ότι η αναποφασιστικότητα και η σκληρότητα είναι απαραίτητη για τον χαρακτήρα ενός ηγέτη, τότε οι Συντηρητικοί πρέπει να διαλέξετε για ηγέτη τον Michael Gove».
Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα του ο Telegraph ο οποίος δεν αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια στον υπουργό δικαιοσύνης που διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος ως αντικαταστάτης του Cameron.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ο Gove ασχολείται το τελευταίο διάστημα με το να παρακολουθεί τοις κινήσεις του Boris Johnson προς την ηγεσία του κόμματος έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι δεν θα του το επιτρέψει».
Μάλιστα αναφέρεται στην «προδοσία» του Gove απέναντι στον Johnson μετά την κοινή τους πορεία στην εκστρατεία υπέρ του Brexit.
Μπορεί ο υπουργός Δικαιοσύνης να είχε μεγάλη ώθηση στην αρχή της καμπάνιας της εξόδου της χώρας από την ΕΕ όμως όλα δείχνουν πλέον, ότι δεν θα καταφέρει να είναι ανάμεσα στους τελικούς δύο υποψηφίους καθώς η Theresa May συγκεντρώνει την πλειοψηφία στην προτίμηση των βουλευτών των Τόρις, με διαφορά.
Υπολογίζεται ότι 101 συντηρητικοί βουλευτές θα στηρίξουν την υποψηφιότητά της έναντι 20 του φιλόδοξου Gove.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης