Τελευταία Νέα
Διεθνή

B. Johnson: Η υστερία που επικρατεί για το Brexit μου θυμίζει το 1997, όταν πέθανε η πριγκίπισσα Diana...

B. Johnson: Η υστερία που επικρατεί για το Brexit μου θυμίζει το 1997, όταν πέθανε η πριγκίπισσα Diana...
Ο Johnson και οι λοιποί πολέμιοι της παραμονής έχουν γίνει «στόχος» των απλών πολιτών
Με την κατάσταση που επικρατούσε το 1997, όταν πέθανε η πριγκίπισσα Diana, παρομοίασε τις τρέχουσες εξελίξεις στο νησί ο Boris Johnson, κάνοντας λόγο για «υστερία» και «μεταδοτικό πένθος».
Στο τακτικό του άρθρο στην Daily Telegraph, ο Boris, ένας από τους επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ του Brexit (που δεν σήκωσε το βάρος της ευθύνης να είναι ο αντικαταστάτης του David Cameron), κατέκρινε τις υπερβολικές αντιδράσεις των Βρετανών πολιτών για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες πληθαίνουν με το πέρασμα των ημερών.
Ο Johnson και οι λοιποί πολέμιοι της παραμονής έχουν γίνει «στόχος» των απλών πολιτών, καθώς δέχονται αποδοκιμασίες κυριολεκτικά όπου βρεθούν.
Οι Βρετανοί προσπαθούν πλέον να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, μέσω υπογραφών για νέο δημοψήφισμα, μέσω της νομικής οδού αλλά και μαζικών διαδηλώσεων.
Η τελευταία και μεγαλύτερη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν περίπου 50.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο κεντρικό Λονδίνο υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης