Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος: Το ξεπούλημα του ΟΛΠ δείχνει τη συμπαιγνία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», εναντίον του λαού

Ν. Μιχαλολιάκος: Το ξεπούλημα του ΟΛΠ δείχνει τη συμπαιγνία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», εναντίον του λαού
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε δηλώσεις για τη «δουλοπρέπεια που επέδειξε το σύνολο του πολιτικού κόσμου ενώπιον των γερμανών επικυρίαρχων»
Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις και την επιστολή της Cosco προς το ΤΑΙΠΕΔ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων.
Ειδικότερα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ξεπούλημα του λιμανιού αποδεικνύει τη συμπαιγνία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» εναντίον του ελληνικού λαού.
Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως αυτή η συμπαιγνία φτάνει στο τέλος της, λόγω της συνεχόμενης ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής, «παρά την σφοδρή πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, που ουδέποτε μπόρεσε να αναγκάσει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες να σκύψουν το κεφάλι».
Επίσης, έκανε αναφορά και στους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί στην Χρυσή Αυγή και οι οποίοι δεν επιτρέπουν σε βουλευτές να παραβρίσκονται και να ομιλούν σε πολιτικές εκδηλώσεις.
Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε κάνει δηλώσεις για τη «δουλοπρέπεια που επέδειξε το σύνολο του πολιτικού κόσμου ενώπιον των γερμανών επικυρίαρχων, που βρέθηκαν στην Βουλή».
Ο Ιωάννης Λαγός από την πλευρά του μίλησε για την «παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, γεγονός που γίνεται έκδηλο από το ότι υπάρχουν Βουλευτές, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Νικόλαος Κούζηλος, η Ελένη Ζαρούλια και άλλοι οι οποίοι δεν μπορούν να παρευρεθούν σε πολιτικές εκδηλώσεις ελέω… περιοριστικών όρων».
Τέλος, ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στην αποτυχία της πολίτικής δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού «παρά την παρέλαση με τις χειροπέδες, την τρομοκρατία, τις δολοφονίες και όλες τις μεθοδεύσεις αυτή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την ίδια ώρα που οι διώκτες της πάνε ένας - ένας σπίτι του από τον ελληνικό λαό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης