Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Σημαντικός χώρος για επενδύσεις τώρα και για το μέλλον η Ελλάδα

Παυλόπουλος (ΠτΔ): Σημαντικός χώρος για επενδύσεις τώρα και για το μέλλον η Ελλάδα
Πρόσκληση προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να δείξουν εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα απηύθυνε ο ΠτΔ
Την θέση ότι η Ελλάδα αποτελεί, και τώρα και για το μέλλον, σημαντικό χώρο για επενδύσεις διατύπωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, ο οποίος απηύθυνε πρόσκληση προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να δείξουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα και να επενδύσουν στην χώρα.
Κατά τη συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεϊχη Α. Bin Zayed Al Nahyan, ο κ.Παυλόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω συνεργασία στους τομείς της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.
«Η Ελλάδα θεωρεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ως έναν σημαντικό παράγοντα σταθερότητας σε όλη την περιοχή του Κόλπου.
Μπορεί να συμβάλουν στην ειρήνευση στη Μέση Ανατολή και τη Συρία» είπε ο κ.Παυλόπουλος, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία του ΙSIS, ο οποίος, όπως είπε, διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Ο υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αφού επεσήμανε ότι οι σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ελλάδας είναι ισχυρές, σε στρατηγικό και πολιτικό επίπεδο, υπογράμμισε ότι κατά τις επαφές του στην Αθήνα θα εξετάσει τα περιθώρια περαιτέρω συνεργασίας στον οικονομικό τομέα.
«Βλέπουμε την Ελλάδα ως έναν ειλικρινή εταίρο» είπε ο σεϊχης Α. Bin Zayed Al Nahyan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης