Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή): Με εντολή Merkel, Τσίπρας και Ντογιάκος αθωώνουν την Siemens

Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή): Με εντολή Merkel, Τσίπρας και Ντογιάκος αθωώνουν την Siemens
«Αντισυνταγματική, αντεθνική και προδοτική η μείωση του ορίου του 3%», σύμφωνα με τον κ. Κασιδιάρη
Με εντολή Merkel, Τσίπρας και Ντογιάκος αθωώνουν τη Siemens, κατήγγειλε, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Σύριζα δεν αγγίζει την εγκληματική συμμορία Ντογιάκου για να καθαρίσει τα σκάνδαλα των Γερμανών απαλάσσοντάς τον από το πολιτικό κόστος».
Μάλιστα, προσέθεσε, σχετικά με το ότι ο Σύριζα στρέφεται κατά του επίορκου Ντογιάκου, πως όταν η Χρυσή Αυγή αποκάλυπτε τα ντοκουμέντα του παραδικαστικού κυκλώματος και την σκευωρία Σαμαρά συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" κώφευε.
Αναφορικά με τον εκλογικό νόμο επεσήμανε ότι η Χρυσή Αυγή είναι όντως ρυθμιστής των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα, ενώ υποστήριξε πως η «αντισυνταγματική, αντεθνική και προδοτική η μείωση του ορίου του 3%».
Επιπλέον, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε αρχικά το γεγονός πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει καταθέσει προτάσεις νόμου για την ανακήρυξη της ΑΟΖ, την κατάργηση χρηματοδότησης των κομμάτων και την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, αλλά δεν έχουν έρθει προς συζήτηση στην Ολομέλεια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης