Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Παυλόπουλου στο Δήμο Θέρμου την Κυριακή 17/7 για τα εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού μουσείου

Επίσκεψη Παυλόπουλου στο Δήμο Θέρμου την Κυριακή 17/7 για τα εγκαίνια του νέου Αρχαιολογικού μουσείου
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου
Στο Δήμο Θέρμου για να εγκαινιάσει το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου, θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αύριο, Κυριακή 17 Ιουλίου 2016.
Ειδικότερα, η άφιξη του κ. Παυλόπουλου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θέρμου , όπου θα τον υποδεχτεί ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αρ. Μπαλτάς και οι Τοπικές Αρχές, αναμένεται στις 11:00, ενώ θα ακολουθήσει η τέλεση Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ακαρνανίας και Αιτωλίας κ.Κοσμά.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σειρά ομιλιών του  υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αρ. Μπαλτά, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Α. Κατσιφάρα, του Δήμαρχου Θέρμου, Σ.Κωνσταντάρα, της  Προϊσταμένης της ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος κας Ολ.Βικάτου με θέμα «Το έργο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου».
Θα ακολουθήσει χαιρετισμός και τέλεση εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ θα γίνε ξενάγηση από την Προϊσταμένη ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας.
Το μεσημέρι, στις 13.00, θα παρατεθεί γεύμα από τον Δήμαρχο Θέρμου προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος αναμένεται στις 14:35 να αναχωρήσει για την Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης