Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος για εκλογικό νόμο: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν στήριξε και τη ΝΔ

Μιχαλολιάκος για εκλογικό νόμο: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν στήριξε και τη ΝΔ
Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί μόνο τον ελληνικό λαό, υποστήριξε ο επικεφαλής της παράταξης, Ν. Μιχαλολιάκος
«Η Χρυσή Αυγή το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν πρόκειται να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν στήριξε και την Νέα Δημοκρατία», δήλωσε, από το περιστύλιο της Βουλής, ο γενικός γραμματέας της παράταξης, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος.
Συνεχίζοντας, ο κ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή «δεν πρόκειται να ψηφίσει τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν ψήφισε και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας», ενώ ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, καθιστώντας σαφές ότι η Χρυσή Αυγή «είναι ένα κίνημα εθνικιστικό στην υπηρεσία του Ελληνικού Λαού και μόνο!».

Νωρίτερα, το BankingNews.gr ανέφερε:

Τέλος μπήκε στα σενάρια για υπερψήφιση του νέου εκλογικού νόμου με αυξημένη πλειοψηφία, καθώς η Χρυσή Αυγή ξεκαθάρισε πως δεν θα υπερψηφίσει.
Ειδικότερα, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι θα απέχει από την σχετική ψηφοφορία στις 21/7, κάτι που αναπόφευκτα θα οδηγήσει τον αριθμό των βουλευτών που θα υποστηρίξουν τον εκλογικό νόμο της κυβέρνησης κοντά στους 180.
Υπενθυμίζεται πως υπέρ της κατάργησης του bonus των 50 εδρών έχουν ταχθεί ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων, αλλά και οι Νίκος Νικολόπουλος και Θανάσης Θεοχαρόπουλος (σύνολο 179 ψήφοι).
Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, Χάρης Θεοχάρης και Λεωνίδας Γρηγοράκος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης