Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Νεκροταφείο για προδότες» κατασκευάζει για τους πραξικοπηματίες ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

«Νεκροταφείο για προδότες» κατασκευάζει για τους πραξικοπηματίες ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης
Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη δήλωσε ο δήμαρχος Kadir Topbas αναφερόμενους στους νεκτρούς πραξικοπηματίες
Τη δημιουργία ενός ειδικού χώρου ως νεκροταφείου για τους συνωμότες του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου «παρήγγειλε» ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Kadir Topbas, σύμφωνα με την ιστοσελίδα hurriyetdailynews.com.
«Παρήγγειλα να βρεθεί ένας χώρος ο οποίος θα ονομάζεται "νεκροταφείο των προδοτών".
Οι περαστικοί θα καταριούνται τα άτομα που είναι θαμμένα εκεί.
Όσοι επισκέπτονται αυτό το μέρος θα τους καταριούνται και έτσι δεν θα μπορούν να αναπαυθούν στους τάφους τους» είπε o Torbas σε διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταξίμ αργά χθες το βράδυ (19/7).
Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο δήμαρχος της επαρχίας Ορντού κοντά στη Μαύρη Θάλασσα αρνήθηκε να παρέχει τόπο ανάπαυσης στους πραξικοπηματίες που έχασαν τη ζωή τους στα επεισόδια της 15ης Ιουλίου.
«Δεν δέχθηκε να τους εξασφαλίσει θέση στα κοιμητήρια της επαρχίας.
Μία οικογένεια πήρε μία σορό και την έθαψε στον κήπο της.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον δήμαρχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς γιατί δεν επέτρεψε να ταφούν οι πραξικοπηματίες στον ειδικό χώρο για τους ανώνυμους νεκρούς, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης απάντησε ότι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, αφού σε εκείνο το σημείο είναι θαμμένοι καλοί και πιστοί μουσουλμάνοι.
«Οι πραξικοπηματίες δεν θα γλιτώσουν από την κόλαση και εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη», υπογράμμισε ο Τοπμπάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης