Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Παίζει θέατρο ο Ψυχάρης - Τραβεστί η ΝΔ - Αθώωσε τον κομμουνιστή βαρόνο η κλεπτοκρατία

Χρυσή Αυγή: Παίζει θέατρο ο Ψυχάρης - Τραβεστί η ΝΔ - Αθώωσε τον κομμουνιστή βαρόνο η κλεπτοκρατία
Στην αποχώρηση Ψυχάρη το κανάλι της βουλής έκλεισε τον ήχο και έριξε μαύρο - Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο - Να μη φύγει και να εξεταστεί υποχρεωτικά ο συνομιλητής του Τσίπρα
Όλο το αντισυνταγματικό τόξο ενωμένο καθάρισε τον αρχιδιαπλεκόμενο Ψυχάρη, που έπινε ατάραχος τον καφέ του και έπαιζε θέατρο σήμερα στη βουλή, επισημαίνει η Χρυσή Αυγή, αναφορικά με την αποχώρηση του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη από την επιτροπή της Βουλής που εξετάζει την υπόθεση με τα δάνεια προς τα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, «Σύριζα, ΝΔ και όλοι ανεξαιρέτως οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος απάλλαξαν παράνομα τον Ψυχάρη από την ανάκριση στην εξεταστική επιτροπή».
Σφοδρή υπήρξε η αντίδραση από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη
«Ο Ψυχάρης παίζει θέατρο, πρέπει να καταθέσει υποχρεωτικά για τα σκάνδαλα του ΔΟΛ, του MEGA, της ENERGA και της ΤΕΡΝΑ», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ κατήγγειλε τις μυστικές συναντήσεις Ψυχάρη-Τσίπρα, στις οποίες ο διαπλεκόμενος βαρόνος είχε άριστη ικανότητα επικοινωνίας.
Ο δικηγόρος της ENERGA Βορίδης ειρωνεύτηκε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για να λάβει την απάντηση: «Αυτή δεν είναι αντρική συμπεριφορά, αλλά συμπεριφορά τραβεστί».
Σε σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρεται ότι «όλα τα λαμόγια του Σύριζα έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Βορίδη και να συμπράξουν με τη ΝΔ στο ξέπλυμα της διαπλοκής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης