Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Δημόσιος διασυρμός Κοντομηνά - Ομολόγησε εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ

Χρυσή Αυγή: Δημόσιος διασυρμός Κοντομηνά - Ομολόγησε εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ
Ο καναλάρχης άκουσε τα εξ αμάξης στη Βουλή από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη
Οξεία αντιπαράθεση μεταξύ του Δημήτρη Κοντομηνά και του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του καναλάρχη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα δάνεια των ΜΜΕ.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, μέσα στον πανικό του ο αρχιδιαπλεκόμενος καναλάρχης επιτέθηκε σκαιότατα στον βουλευτή για να λάβει ως απάντηση τους χαρακτηρισμούς: «βλάκα, πανηλίθιε, γελοίε και καραγκιόζη».
Ακόμη, σημειώνεται ότι, παρά την προκλητική συμπεριφορά Κοντομηνά, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατάφερε να εκμαιεύσει την ομολογία του πως εμπλέκεται στην βρώμικη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ο Κοντομηνάς δήλωσε πως στην εν λόγω λίστα υπάρχει εταιρικός λογαριασμός της Interamerican στη λίστα Λαγκάρντ, αναφέροντας επί λέξει: "Η λίστα Λαγκάρντ γράφει Interamerican μηδέν".
Σύμφωνα με τον Ερβέ Φαλτσιανί, τα μεγάλα μυστικά της λίστας Λαγκάρντ δε βρίσκονται στους λογαριασμούς με κεφάλαια, αλλά στους μηδενικούς, που υποκρύπτουν κινήσεις με off-shore εταιρίες.
Μόλις ο Κοντομηνάς αντελήφθη την ομολογία του άρχισε τις γραφικές φωνασκίες και στο τέλος τις σκαιότατες προκλήσεις κατά του εκπροσώπου μας.
Στο σημείο εκείνο ο βουλευτής του απάντησε οργισμένος πως είναι «βλάκας, πανηλίθιος, γελοίος και καραγκιόζης».
Τέλος, σημειώνεται ότι για μία ακόμη φορά ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βορίδης έκανε νοήματα πίσω από την πλάτη του βουλευτή, δίνοντας το σήμα στον προεδρεύοντα να διακόψει, καλύπτοντας έτσι ένα ακόμη μέγα οικονομικό σκάνδαλο.
Τα πρακτικά της επιτροπής με την κατάθεση Κοντομηνά θα μεταβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για να ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδορκίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης