Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή
Στους Ολυμπιακούς του Ρίο η χώρα μας έχει κατακτήσει συνολικά πέντε μετάλλια... 
Τα συγχαρητήρια τους στους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή μεταβιβάζουν διάφορες μορφές του πολιτικού κόσμου της χώρας, με αφορμή τη νέα επιτυχία των Ελλήνων πρωταθλητών, οι οποίοι κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ιστιοπλοϊκών «470».
Οι δύο άνδρες έδωσαν μία από μία φοβερή μάχη με τους Αυστραλούς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να κερδίσουν το ασημένιο.
Υπενθυμίζεται πως για να κρατήσουν τη δεύτερη θέση που είχαν χθες, οι Έλληνες πρωταθλητές αρκούσε να τερματίσουν απλώς μια θέση μπροστά από τους Αυστραλούς, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.
Το χρυσό μετάλλιο πήγε στους Κροάτες...
Αυτό είναι 8ο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο στη συγκεκριμένη κατηγορία, μετά το χρυσό των Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.
Η ελληνική ιστιοπλοΐα επέστρεψε στο βάθρο της διοργάνωσης, καθώς το τελευταίο μετάλλιο που είχε κατακτήσει ήταν το χάλκινο που είχαν κατακτήσει το 2008 στο Πεκίνο και την κλάση των Yngling οι Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη.
Στους Ολυμπιακούς του Ρίο η χώρα μας έχει κατακτήσει συνολικά πέντε μετάλλια...



Πρ. Παυλόπουλος: Η κορυφαία ολυμπιακή διάκριση ας είναι διαρκής ούριος άνεμος "στα πανιά σας"

«Η κορυφαία ολυμπιακή διάκριση και επιτυχία σας, πανάξιος καρπός του συνδυασμού των επίπονων προσωπικών προσπαθειών σας και του υψηλού ήθους σας, ας είναι διαρκής ούριος άνεμος "στα πανιά σας" τόσο για την περαιτέρω αθλητική σας πορεία όσο και κατά την μετέπειτα εν γένει σταδιοδρομία σας.
Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο του τηλεγράφημα…

Αλ. Τσίπρας: Συγχαρητήρια στο ελληνικό πλήρωμα για την κατάκτηση του χάλκινου!

«Συγχαρητήρια στο ελληνικό πλήρωμα για την κατάκτηση του χάλκινου! Συγχαρητήρια Π. Μάντη και Π. Καγιαλή», έγραψε στο Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός.



ΣΥΡΙΖΑ: Οι δύο κορυφαίοι αθλητές κατέδειξαν πως με επίμονη προσπάθεια μπορεί κανείς να καταφέρει το καλύτερο

Τα συγχαρητήρια του μεταβίβασε στους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή το κυβερνόν κόμμα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
«Ολόθερμα συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στα 470 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Οι δύο κορυφαίοι αθλητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατέδειξαν πως, με συνεργασία και επίμονη προσπάθεια, μπορεί κανείς να καταφέρει το καλύτερο και να εμπνεύσει με το παράδειγμά του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στ. Κοντονής: Συνέχισαν τη μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο απαιτητικό και επίπονο άθλημα της ιστιοπλοΐας

«Το 5ο μετάλλιο χάρισαν απόψε στην Ελλάδα οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής στην κατηγορία των 470 της ιστιοπλοΐας των ανδρών, γράφοντας με τη σειρά τους τη δική τους "χρυσή σελίδα" στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το ελληνικό πλήρωμα συνέχισε τη μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο απαιτητικό και επίπονο άθλημα της ιστιοπλοΐας, που διαχρονικά μας χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις, επιβεβαιώνοντας την αγάπη του λαού μας για τη θάλασσα και τα θαλάσσια αθλήματα.
Οι Έλληνες αθλητές της ιστιοπλοΐας διακρίθηκαν στο Ρίο δίνοντας ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο πως η Ελλάδα ανθίσταται στις δυσκολίες με επιμονή, αφοσίωση και σκληρή δουλειά», αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
«Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες τους, αλλά και για τις απλές συμμετοχές τους, καθώς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής μας εκπροσωπούν επάξια.
Θερμά συγχαρητήρια στους ιστιοπλόους μας, τους προπονητές τους και την ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την τεράστια επιτυχία τους», καταλήγει.

Κ. Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια Τάκη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, μας κάνατε περήφανους

Μέσω Twitter συνεχάρη τους Έλληνες πρωταθλητές και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης:
«Άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα! Συγχαρητήρια Τάκη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, μας κάνατε περήφανους», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



ΝΔ: Ένα μεγάλο μπράβο από όλους τους Έλληνες σε αυτά τα παιδιά που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα

Η υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι ιστιοπλόοι μας Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής άνοιξαν πανιά και ανέβασαν την Ελλάδα στο βάθρο των κορυφαίων.

Η κατάκτηση του χάλκινου ολυμπιακού μεταλλίου αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειάς τους και συνεχίζει τη μακρά παράδοση διακρίσεων της πατρίδας μας στην ιστιοπλοΐα.

Ένα μεγάλο μπράβο από όλους τους Έλληνες σε αυτά τα παιδιά που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα και μας συγκίνησαν».

Φ. Γεννηματά: Ένα μεγάλο μπράβο στους Μάντη και Π. Καγιαλή - Ανέβασαν την ελληνική ιστιοπλοΐα ξανά στο βάθρο

«Τ. Μάντης και Π. Καγιαλής ανέβασαν την ελληνική ιστιοπλοΐα ξανά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο» αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μέσω ανάρτησης στο Twitter.



Θ. Θεοχαρόπουλος: Θερμά συγχαρητήρια στους δύο αθλητές και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία

«Οι επιτυχίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζονται με το πέμπτο μετάλλιο.
Αυτή την φορά την σκυτάλη πήραν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με την ελληνική ιστιοπλοΐα να συνεχίζει την παράδοση στις επιτυχίες με το όγδοο μετάλλιο του αθλήματος σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Θερμά συγχαρητήρια στους δύο αθλητές και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης