Τελευταία Νέα
Διεθνή

Assange (Wikileaks): Στη δημοσιότητα πριν τις αμερικανικές εκλογές χιλιάδες νέα έγγραφα που εκθέτουν την Clinton

Assange (Wikileaks): Στη δημοσιότητα πριν τις αμερικανικές εκλογές χιλιάδες νέα έγγραφα που εκθέτουν την Clinton
Ερωτηθείς αν το επίμαχο υλικό θα διαρρεύσει από τους Wikileaks πριν τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016, ο Assange απήντησε αποφασιστικά: «Ναι, οπωσδήποτε»
Περισσότερα «ενοχοποιητικά» έγγραφα της υποψήφιας των Δημοκρατικών για πρόεδρος των ΗΠΑ, Hillary Clinton, προανήγγειλε ότι θα δημοσιοποιήσει στην αμέσως προσεχή περίοδο - σε κάθε περίπτωση πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2016 - ο ιδρυτής των Wikileaks, Julian Assange.
Σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News, ο Assange ανέφερε σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, ότι οι Wikileaks επεξεργάζονται «χιλιάδες σελίδες υλικού» σε ηλεκτρονική μορφή που σχετίζονται με την προεκλογική εκστρατεία της Clinton, υλικό το οποίο χαρακτήρισε «αξιόλογο».
Ερωτηθείς αν το επίμαχο υλικό θα διαρρεύσει από τους Wikileaks πριν τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016, ο Assange απήντησε αποφασιστικά: «Ναι, οπωσδήποτε».
Ο ίδιος επεσήμανε, ότι τα έγγραφα που επεξεργάζονται οι Wikileaks περιλαμβάνουν «διαφόρων τύπων έγγραφα και οργανισμούς εμπλεκόμενους με την εκστρατεία» της Clinton, με μη αναμενόμενες πτυχές «που είναι ενδιαφέρουσες, ακόμα και διασκεδαστικές».
Σε ερώτηση αν οι επικείμενες διαρροές έχουν τη δυνατότητα να μεταβάλλουν τις υφιστάμενες δημοσκοπικές ισορροπίες των προεδρικών υποψηφίων του Δημοκρατικού (Hillary Clinton) και του Ρεπουμπλικανικού (Donald Trump) κόμματος, ο Assange απήντησε: «Νομίζω πως είναι σημαντικό. Ξέρετε, εξαρτάται από το πως θα τραβήξει την προσοχή του κοινού και των ΜΜΕ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης