Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο κύκλος των χαμένων… «πρωθυπουργών» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο κύκλος των χαμένων… «πρωθυπουργών» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Τέλος στο παραμύθι της μεγάλης κεντροαριστεράς
Τοποθετώ την λέξη “πρωθυπουργών” εντός εισαγωγικών, γιατί το κείμενο δεν αφορά μόνον όσους έγιναν μέχρι τώρα πρωθυπουργοί, αλλά και αυτούς οι οποίοι… ευελπιστούν ότι θα γίνουν.
Μέσα σε αυτή τη μεγάλη απάτη, η οποία άρχισε με την ένταξη της χώρας μας στην ζώνη του ευρώ με πλαστά στοιχεία και στην υποδούλωση στους διεθνείς δανειστές και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με τα μνημόνια πάλι με πλαστά στοιχεία, δεν πρόκειται να επιβιώσει ουδείς.
Βεβαίως, στον ΣΥΡΙΖΑ, ζουν τον “μύθο” τους, ότι έγιναν το νέο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα κυβερνήσει… δεκαετίες και από το ότι από τα ζιβάγκο του Αντρέα προχωρήσαμε απλά στα ανοικτά πουκάμισα του Αλέξη!
Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την κατηφόρα και για τον λόγον αυτόν με κάθε τρόπο θα καθυστερήσει τις εκλογές μήπως και γίνει το θαύμα.
Από την πλευρά της, όμως, και η Νέα Δημοκρατία το ίδιο εύχεται, γιατί ελπίζει ότι η οριστική οικονομική καταστροφή θα επέλθει επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημαντικός παράγων της πολιτικής ζωής βεβαίως και οι γνωστοί ολιγάρχες με τα κανάλια και τις εργολαβίες δημοσίων έργων.
Παράγων, ο οποίος είχε την ελπίδα να δημιουργήσει μια μεγάλη κεντροαριστερά, απόλυτα ελεγχόμενη από αυτούς, η οποία θα συμπλήρωνε άλλοτε την Ν.Δ. και άλλοτε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και έτσι θα είχε τον έλεγχο της κυβερνήσεως.
Τα σχέδιά τους όμως αυτά απέτυχαν και καμία κινητικότητα δεν υπάρχει προς την κατεύθυνση αυτή.
Φυσικά δεν λείπουν και τα εσωτερικά προβλήματα μέσα στο κόμμα του οποίου σήμερα πρόεδρος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Σαμαράς ονειρεύεται την επιστροφή του και προσπαθεί σαν άλλος Δον Κιχώτης με Σάντσο του τον Άδωνι Γεωργιάδη να αλώσει τους ανεμόμυλους της Ν.Δ., η οποία έχει σταθερή πορεία προς την κεντροαριστερά.
Η υπόθεση Γεωργίου και ΕΛΣΤΑΤ είναι περισσότερο σοβαρή από όσο θέλουν να την παρουσιάσουν.
Εάν πράγματι υπήρξε, όπως υποστηρίζει με στοιχεία η Δικαιοσύνη, αλλοίωση των στοιχείων προκειμένου η χώρα μας να οδηγηθεί στα μνημόνια, τότε μιλάμε για μία πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, αφού καθίσταται νόμιμη και ηθικά επιβεβλημένη πλέον και η καταγγελία του χρέους και η καταγγελία των μνημονίων.
Δεν είναι “τυχαία” η σφοδρή αντίδραση της Κομισιόν υπέρ του Γεωργίου.
Το γεγονός ότι ο Γεωργίου πριν αναλάβει στην ΕΛΣΤΑΤ ήταν για δεκαετίες ολόκληρες στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ακυρώνει κάθε υποψία αθωότητάς του περί… λανθασμένης εκτιμήσεως.
Ο διχασμός επί του προκειμένου για το θέμα Γεωργίου στην Ν.Δ. είναι βαθύς γιατί με δεδομένα ως αληθή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ κυβέρνησε ο Σαμαράς και οι συν αυτώ την χώρα και βεβαίως κυβερνά σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Θλιβερή η απουσία από την πολιτική ζωή του ΚΚΕ, το οποίο είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι αποτελεί το πλέον συστημικό κόμμα.
Με νεφελώδεις δεκάρικους διανθισμένους με μαρξιστικά τσιτάτα μέσα στο κοινοβούλιο αποτελεί το πλέον ακίνδυνο μέρος της αντιπολιτεύσεως για την εκάστοτε εξουσία.
Για αυτό άλλωστε και ουδείς το ενοχλεί.
Αντίθετα, όλοι είναι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί αποτελεί την μόνη εθνική αντιπολίτευση στην Βουλή και τολμά να λέει τα πράγματα με το όνομα τους!
Δεν γνωρίζω πότε θα γίνουν εκλογές και πιστεύω ότι δεν το γνωρίζει ουδείς σε αυτή τη χώρα, αλλά κάποιοι εκτός της χώρας…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις επόμενες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πιο δυνατή και ότι θα έχουμε ακόμη έναν αποτυχημένο πρωθυπουργό!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης