Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Φίλη μας η Γαλλία – Hollande: Η κυβέρνηση Τσίπρα καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες

Παυλόπουλος: Φίλη μας η Γαλλία – Hollande: Η κυβέρνηση Τσίπρα καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες
Ο Γάλλος Πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της ασφάλειας της Ευρώπης από τους εξτρεμιστές
Η Γαλλία αποτελεί έναν σημαντικό φίλο της Ελλάδας επισήμανε στον ομόλογο του, Francois Hollande, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως οι δύο χώρες μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον, την ολοκλήρωση και ενοποίηση της Ευρώπης, κάνοντας αναφορά και στις μεγάλες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει στις μέρες μας η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επίσης, εξέφρασε την ανάγκη για αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της Ένωσης, εκτιμώντας παράλληλα πως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει εν τέλει θα ξεπεραστούν.
Από την πλευρά του ο κ.Hollande, αφού έκανε εκτενή αναφορά στους χρόνιους δεσμούς των δύο χωρών, υπενθύμισε τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας μάλιστα πως η Γαλλία θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές τη χώρα μας, εάν τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις.
Ο Γάλλος Πρόεδρος στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της ασφάλειας της Ευρώπης από τους εξτρεμιστές, αναφέρθηκε ειδικότερα στην ανάγκη φύλαξης των συνόρων και υπογράμμισε την προσπάθεια που έχει καταβληθεί από την ελληνική πλευρά για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού.
Όπως τόνισε, οι εξτρεμιστές λειτουργούν με σκοπό να καταλύσουν την Δημοκρατία και υπογράμμισε ότι είναι αναγκαίο οι ευρωπαίοι πολίτες να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης