Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανάκληση 1,9 εκατ. οχημάτων Fiat Chrysler λόγω ελαττώματος στους αερόσακους ασφαλείας

Ανάκληση 1,9 εκατ. οχημάτων Fiat Chrysler λόγω ελαττώματος στους αερόσακους ασφαλείας
Η Fiat Chrysler, θα επικοινωνήσει η ίδια με τους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων, στα οποία θα γίνει η τοποθέτηση νέων ανταλλακτικών εντελώς δωρεάν
Την ανάκληση 1,9 εκατ. οχημάτων της ανακοίνωσε χθες Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 η Fiat Chrysler, λόγω ελαττώματος στους αερόσακούς τους που ενδέχεται να ευθύνεται για το θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό πέντε ακόμα.
Σύμφωνα με το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το εν λόγω ελάττωμα μπορεί να αποτρέψει τους αερόσακους από το να ανοίξουν και τις ζώνες ασφαλείας να σφίξουν στιγμιαία (μέσω των πυροτεχνικών προεντατήρων), σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης.
Τα οχήματα που ανακαλεί η Fiat Chrysler περιλαμβάνουν κάποια μοντέλα Chrysler, Dodge, Jeep και Lancia παραγωγής από το 2010 έως το 2014 (Chrysler Sebring και 200, Dodge Caliber και Avenger, Jeep Patriot και Compass κ.α.).
Τα περισσότερα εξ αυτών έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ, όμως 224.860 πωλήθηκαν στον Καναδά και στο Μεξικό, ενώ 284.051 πωλήθηκαν εκτός βορείου Αμερικής.
Όπως ανακοίνωσε η Fiat Chrysler, θα επικοινωνήσει η ίδια με τους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων, στα οποία θα γίνει η τοποθέτηση νέων ανταλλακτικών εντελώς δωρεάν.
Τον Ιούνιο του 2016, η Toyota είχε προχωρήσει στην ανάκληση 1,4 εκατ. οχημάτων της που έφεραν προβληματικούς αερόσακους ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης