Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Monde: Το debate Clinton - Trump ανακοινώθηκε και μπορεί να είναι μία συζήτηση με υψηλό ρίσκο

Le Monde: Το debate Clinton - Trump ανακοινώθηκε και μπορεί να είναι μία συζήτηση με υψηλό ρίσκο
Οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων θα έχουν το πρώτο τους τετ - α - τετ το βράδυ της Δευτέρας 26/9
Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου το κανάλι NBC αναμένεται να κάνει ρεκόρ θεαματικότητας, καθώς θα φιλοξενήσει το πρώτο από τα τρία debate των δύο βασικών υποψήφιων για τις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου, γράφει η Le Monde.
Η Hillary Clinton υποψήφια με τους Δημοκρατικούς θα αντιμετωπίσει τον Donald Trump που εκπροσωπεί το ρεπουμπλικάνικο κόμμα.
Τον Αύγουστο του 2015 το debate ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων τότε, το είχαν παρακολουθήσει 24 εκατομμύρια θεατές, κυρίως λόγω της φήμης και του στυλ των δύο εκατομμυριούχων.
Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη συζήτηση το βράδυ της Δευτέρας, καθιστώντας την μία συνάντηση με υψηλό ρίσκο.
Ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του Trump ίσως αποδειχτεί ένα μειονέκτημα για την υποψήφια με τους Δημοκρατικούς που δήλωσε σχετικά.
"Δεν ξέρω τι πρόκειται να παρουσιάσει ο Trump" δήλωσε η Hillary Clinton σε έναν έρανο στη Νέα Υόρκη.
"Ίσως ο ίδιος να προσπαθήσει να δείξει μία σοβαρότητα εν όψει των προεδρικών εκλογών, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα.
Ή, θα προσπαθήσει με τις προσβολές να κερδίσει πόντους.
Εγώ θα δείξω, πάντως, σεβασμό και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά" συμπλήρωσε η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς.
Άγνωστο είναι αν θα προσπαθήσει ο Trump να αναδείξει το θέμα με την υγεία της ή, εκείνη να παρουσιαστεί ως τεχνοκράτης και πιο σταθερή επιλογή σε σύγκριση με τον αμφιλεγόμενο αντίπαλό της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης