Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Έκτρωμα, χωρίς κανένα σχεδιασμό, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Θεοχάρης: Έκτρωμα, χωρίς κανένα σχεδιασμό, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες
«Η Δικαιοσύνη πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποκρούσει όλες αυτές τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Θεοχάρης
«Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις βλέπουμε ότι ισχύει αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή, πρόκειται για έναν διαγωνισμό - έκτρωμα, έναν διαγωνισμό -παρωδία, που δεν είχε κανένα σχεδιασμό», υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας από το περιστύλιο της Βουλής.
Ο κ. Θεοχάρης σημείωσε πως «από την καταγραφή του υλικού στις κάμερες της ΓΓ Ενημέρωσης φαίνεται ότι ο έλεγχος ήταν διάτρητος κατά την είσοδο πολλών ατόμων στο κτίριο, απ’ ό, τι φαίνεται γίνονταν συνεννοήσεις, και εν πάση περιπτώσει δεν υπήρχε κανένας αξιόπιστος έλεγχος σε αυτή τη διαδικασία που διαφημίστηκε από την κυβέρνηση ως μια διαδικασία αδιάβλητη».
«Αυτό δεν είναι επ’ ουδενί αλήθεια», συνέχισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, σχολιάζοντας «δεν περιμένουμε από τον κ. Παππά, ο οποίος σχεδίασε αυτό το διαγωνισμό - παρωδία να τον πάρει πίσω, άρα μόνο ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να βάλει μυαλό, να καταλάβει ό, τι καταλαβαίνει όλη η ελληνική κοινωνία, και να επανασχεδιάσει αυτή τη διαδικασία από την αρχή».
Παράλληλα, για την αναβολή της Διάσκεψης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε: «Οι σημερινές εξελίξεις με το ΣτΕ και την αναβολή δείχνει ότι όπως φαινόταν από καιρό, η κυβέρνηση προσπαθεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη.
Ωστόσο, η Δικαιοσύνη πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποκρούσει όλες αυτές τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης