Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Στον ανασχηματισμό, ο Τσίπρας θα κουνήσει το μαντίλι στον Φίλη

Κακλαμάνης: Στον ανασχηματισμό, ο Τσίπρας θα κουνήσει το μαντίλι στον Φίλη
Ο Νίκος Φίλης θα έχει την τύχη του Αντώνη Τρίτση
Ανατρέχοντας στην πολιτική ιστορία και στη σύγκρουση του τότε υπουργού Παιδείας Αντώνη Τρίτση με τον αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ επί κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Νικήτας Κακλαμάνης προέβλεψε το μέλλον του Νίκου Φίλη.
«Νομίζω ότι είναι συνέχεια του σίριαλ που παίζεται εδώ και ημέρες μεταξύ εκκλησίας και Πολιτείας αφενός, κυβέρνησης πιο συγκεκριμένα και ειδικότερα του κ. Φίλη και το οποίο θα κορυφωθεί κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Θυμάμαι και το λέω αυτό και κρατήστε το, υπήρξε μία επίσης πολύ μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του αειμνήστου Αντώνη Τρίτση όταν ήταν υπουργός Παιδείας και του μακαριστού Σεραφείμ.
Και ξαφνικά εκεί που όλοι διαβάζαμε ότι ο Αντρέας στηρίζει τον Αντώνη Τρίτση κ.λπ. ήταν η περιβόητη επιστολή “Αγαπητέ Αντώνη έγραψες ιστορία, αλλά για το καλό του τόπου και της κυβέρνησης σε απαλλάσσω των καθηκόντων σου”», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real FM.
Κι ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Τι υπαινίσσομαι;
Υπαινίσσομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα, κρατήστε το, στον ανασχηματισμό που θα γίνει, αν δεν γίνει τον Νοέμβριο θα γίνει λίγο πιο πίσω, μάλλον ο κ. Τσίπρας θα κουνήσει μαντίλι στον κ. Φίλη, γιατί δεν τον είδα διατεθειμένο να προχωρήσει σε μία ακόμα ρήξη με ένα θεσμικό όργανο, όπως είναι η εκκλησία.
Αρκετά τον περιμένουν από δω και πέρα με πρώτο και κυριότερο το προσχέδιο του προϋπολογισμού.
Εκεί μέσα ψέματα δεν μπορείς να πεις, ούτε μπορείς να κρυφτείς.
Κάποια δισ. είναι για το 2017 πάλι στην πλάτη του ελληνικού λαού και κυρίως σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη.
Από το καφεδάκι του στο καφενείο, μέχρι το τηλέφωνο το σταθερό, όχι το κινητό, το σταθερό τηλέφωνο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης