Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Flexopack: Έκδοση ομολογιακού δανείου 3,5 εκατ. ευρώ με κάλυψη από την Εθνική Τράπεζα

tags :
Flexopack: Έκδοση ομολογιακού δανείου 3,5 εκατ. ευρώ με κάλυψη από την Εθνική Τράπεζα
Το ομολογιακό δάνειο «θα χρησιμοποιηθεί από την Flexopack αφενός μεν για την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων αφετέρου δε για την εξυπηρέτηση των γενικότερων επιχειρηματικών σκοπών και σχεδίων και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών αυτής»
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ονομαστικής αξίας 3,5 εκατ. ευρώ χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις ανακοίνωσε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 η Flexopack ΑΕΒΕΠ, το οποίο κάλυψε η Εθνική Τράπεζα στην Ελλάδα (97%) και στη Μάλτα (NBG Malta Limited, 3%).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική εταιρική ανακοίνωση:
«1. Η Διοίκηση της Εταιρείας «FLEXOPACK A.E.B.E. ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» (εφεξής «Εταιρεία»), σε συνέχεια της από 26ης Ιουνίου 2015 αποφάσεως της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, καθώς και της από 9 Σεπτεμβρίου 2016 κατ΄εξουσιοδότηση ληφθείσας αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής,  ανακοινώνει ότι την 26η Σεπτεμβρίου 2016, υπεγράφη Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Έγχαρτου Ομολογιακού Δανείου μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύουν σήμερα, συνολικής ονομαστικής αξίας 3.500.000 Ευρώ και διάρκειας επτά (7) ετών, με κάλυψη αυτού από τις Τραπεζικές Εταιρείες με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» και «NBG MALTA LIMITED» σε ποσοστό 97% και 3% αντίστοιχα.
2. Πληρεξουσία καταβολών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.».
3. Το προϊόν του εν λόγω κοινού και μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου, θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία αφενός μεν για την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων αφετέρου δε για την εξυπηρέτηση των γενικότερων επιχειρηματικών σκοπών και σχεδίων και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών αυτής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης