Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ιδανικός προορισμός για τους φοιτητές ο Γερμανός

Ιδανικός προορισμός για τους φοιτητές ο Γερμανός
20 Prepaid Cards αξίας 1.000€ η κάθε μία και χιλιάδες άλλα δώρα τεχνολογίας
Μοναδικές φοιτητικές προσφορές, χιλιάδες δώρα και έως 36 άτοκες δόσεις σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας επιφυλάσσουν και φέτος τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το νέο ακαδημαϊκό έτος.
Και αυτό το φθινόπωρο, όλοι οι φοιτητές που θα επισκεφτούν ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, θα επωφεληθούν από ξεχωριστές προσφορές σε επιλεγμένα Smartphones και Tablets, μέσα από μια μεγάλη γκάμα, για να επιλέξουν εκείνο που τους ταιριάζει.
Όπως το Smartphone LG Spirit 4G στα 159€ από 189€, αλλά και το αποκλειστικό Tablet MLS Magic στα 349€ από 399€ και μαζί δώρο 4G Pocket Wi-Fi αξίας 69€ και κάρτα μνήμης 16GB.
Οικονομικά, με υπέροχο σχεδιασμό και υψηλές επιδόσεις, είναι τα απαραίτητα εργαλεία για τους φοιτητές που θέλουν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.
Μπορούν να συνδυαστούν με εντυπωσιακά αξεσουάρ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.
Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι φοιτητές θα βρουν απίθανες προσφορές και σε Laptops, Desktops και Πολυμηχανήματα, όπως το Laptop Lenovo G50-45 στα 429€ από 489€ και μαζί δώρο Πολυμηχάνημα αξίας 39,90€. Θα βρουν, επίσης, προσφορές σε τηλεοράσεις, ασύρματα τηλέφωνα, αλλά και όλα τα νέα Games, για να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερες στιγμές ψυχαγωγίας.
Για να μπορούν να εκφράζονται και να επικοινωνούν πιο οικονομικά, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν και το σύνολο λύσεων COSMOTE Student, μια σειρά από αποκλειστικές προσφορές και μοναδικά προνόμια για επικοινωνία και διασκέδαση.
Επιπλέον, όσοι επισκεφτούν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα έως και τις 24 Οκτωβρίου, μπορεί να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν 20 Prepaid Cards αξίας 1.000€ η κάθε μία, καθώς και πολλά ακόμα δώρα τεχνολογίας όπως Smartphones, Tablets, κονσόλες XBOX One, drones, Smart Watches, δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 100€ κ.ά. Σκανάροντας απλά το έντυπο με τον μοναδικό κωδικό που θα τους δοθεί, οι φοιτητές βλέπουν στη στιγμή, μέσα στο κατάστημα, τι δώρο έχουν κερδίσει.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης