Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Σημαντική εξέλιξη: Αποδεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί Βγενόπουλου – Προσπάθησαν να τον σπιλώσουν ανεπιτυχώς

Σημαντική εξέλιξη: Αποδεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί Βγενόπουλου – Προσπάθησαν να τον σπιλώσουν ανεπιτυχώς
Στο τέλος όπως έχουμε επισημάνει η κυβέρνηση Τσίπρα θα  ηρωποιήσει....τον Ανδρέα Βγενόπουλο
Αποδεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου που είχαν δεσμευθεί για δήθεν βεβαιωμένους φόρους εις βάρος του, όπως ανακριβώς είχε μεταδώσει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η αλήθεια ήταν ότι οι φόροι αυτοί αφορούσαν την Marfin Egnatia Bank η οποία επειδή είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις από το Δημόσιο είχε δρομολογήσει δικαστικώς τη διαδικασία του συμψηφισμού.  Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι Φορολογικές Αρχές έκριναν σκόπιμο να δεσμεύσουν παράνομα και λογαριασμούς απλών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, όπως ήταν ο κ. Βγενόπουλος εκείνη την περίοδο και μάλιστα επιλεκτικά, δηλαδή όχι όλων!
Τελικώς ο συμψηφισμός επετεύχθη μέσω δικαστικής απόφασης με συνέπεια τη πληρωμή της οφειλής και την αποδέσμευση των λογαριασμών του Βγενόπουλου.
Η στοχευμένη προσπάθεια να παρουσιασθεί ο Α. Βγενόπουλος ως δήθεν φοροφυγάς ή ύποπτος τέλεσης ποινικών αδικημάτων δεν θα ευδοκιμήσει διότι είναι άνευ ουσίας.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει βρεθεί εσχάτως πολλές φορές στο επίκεντρο διαφόρων μηχανισμών δικαστικών και κυβέρνησης, έχει στοχοποιηθεί κατά τρόπο προκλητικό αλλά στο τέλος όπως έχουμε επισημάνει η κυβέρνηση Τσίπρα θα τον ηρωοποιήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης