Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη του ΣτΕ για το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών – Δεν υπήρξε απόφαση

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη του ΣτΕ για το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών – Δεν υπήρξε απόφαση
Η δεύτερη διάσκεψη αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 14/10, στις 9:30 το πρωί
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διάσκεψη του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών.
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 17:00 το απόγευμα και σε αυτές τις πέντε ώρες δεν υπήρξε κάποια απόφαση σχετικά με το παραδεκτό των προσφυγών, δηλαδή εάν θα ξεπεράσουν το προκαταρκτικό στάδιο, προκειμένου να μπουν στον κύριο πυρήνα των συνταγματικών και νομικών ζητημάτων, που έχουν τεθεί από τους προσφεύγοντες τηλεοπτικούς σταθμούς.
Η δεύτερη διάσκεψη των περίπου 30 δικαστών αναμένεται να διεξαχθεί την Παρασκευή 14/10, στις 9:30 το πρωί, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΣτΕ, Νικόλαος Σακελλαρίου, ενώ προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί το αν θα υπάρξει και τρίτη.
Υπενθυμίζεται πως η πρώτη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ, την περασμένη εβδομάδα, διήρκεσε περίπου μία ώρα και διακόπηκε μετά από έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δικαστών και του πρόεδρου του δικαστηρίου.
Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha, ΑΝΤ1, Epsilon TV (E-TV), Mega Channel, ΣΚΑΪ, Star Channel και η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών, ζητώντας την ακύρωση του νόμου Παππά για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης