Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Ο κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας είναι ολισθηρός και επικίνδυνος

Μαξίμου: Ο κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας είναι ολισθηρός και επικίνδυνος
«Το ότι η ΝΔ "αδειάζει" με εκκωφαντικό αλλά και υποτιμητικό τρόπο τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Χατζηδάκη, ας το διαχειριστούν εσωτερικά»
Για «ολισθηρό» και «επικίνδυνο» κατήφορο της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τη χθεσινή (12/10) συνεδρίαση (link) του Συμβουλίου της Επικρατείας για το διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.
«Στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών, η Νέα Δημοκρατία εκτρέπεται ολοένα και περισσότερο
Με την ανακοίνωσή της, ("η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός…") σπεύδει να προκαταλάβει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιχειρώντας ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.
Επιπλέον παραδέχεται ανοιχτά ότι επιδιώκει την παράλυση του Ε.Σ.Ρ., ακολουθώντας μια επαίσχυντη και βαθύτατα αντιθεσμική πρακτική, προκειμένου να προστατεύσει όσους κατέχουν αυθαίρετα δημόσιες συχνότητες.
Τους καλούμε να συνέλθουν γιατί ο κατήφορος που έχουν πάρει, είναι ολισθηρός και επικίνδυνος», αναφέρει στην ανακοίνωση του το γραφείο του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας:
«Το ότι η ΝΔ "αδειάζει" με εκκωφαντικό αλλά και υποτιμητικό τρόπο τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Χατζηδάκη, ας το διαχειριστούν εσωτερικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης