Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Παπαδόπουλος (CEO Forthnet): Υγιής ο ισολογισμός της εταιρείας - Ανοίγει μια νέα σελίδα

tags :
Παπαδόπουλος (CEO Forthnet): Υγιής ο ισολογισμός της εταιρείας - Ανοίγει μια νέα σελίδα
Ανοίγει νέα σελίδα για την Forthnet - Nova λέει ο CEO Πάνος Παπαδόπουλος
Ως νέα σελίδα, στην πολύχρονη ιστορία της Forthnet, χαρακτήρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ομολογιακού δανείου, με τη συμμετοχή των τραπεζών, σε conference call που είχε με τους εκπροσώπους του δικτύου καταστημάτων.
Ανακούφιση και αρκετή αισιοδοξία εξέπεμψε ο Διευθύνων Σύμβουλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που του επιτρέπουν να σχεδιάσει το μέλλον με σχεδόν γεμάτα τα ταμεία της εταιρείας.
Οι εκπρόσωποι του δικτύου της Forthnet - NOVA πληροφορήθηκαν ότι ο ισολογισμός της εταιρείας πλέον είναι καθαρός, δηλαδή εξυγιάνθηκε με τη νέα χρηματοδότηση που έλαβε.
Επίσης, έμαθαν ότι η εταιρεία κέρδισε 10 απρόσκοπτα χρόνια, καθώς στην πράξη λύθηκαν τα άμεσα οικονομικά προβλήματα και, το κυριότερο, αντιμετωπίσθηκαν τα ζητήματα της ρευστότητας.
Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος ζήτησε από τους εκπροσώπους των καταστημάτων να επανέλθουν δυναμικά στο «παιχνίδι» προσέλκυσης πελατών με σκοπό την αύξηση του μεριδίου αγοράς.
Συγκεκριμένα, ζήτησε από πωλητές να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους, καθώς η εταιρεία ήδη διαθέτει στην αγορά ανταγωνιστικά πακέτα σταθερής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης.
Το δίκτυο αποδέχθηκε με ανακούφιση τα καλά νέα, αλλά έθεσαν υπόψη του κ. Π. Παπαδόπουλου ότι η εταιρεία σε μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα πρέπει να τους δώσει πίσω μέρος των περικοπών στις προμήθειες ανά πελάτη που τους πήρε τον περασμένο Ιούνιο.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεν έδωσε υποσχέσεις, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο όλα τα θέματα να τεθούν από μηδενικής βάση από τη νέα χρονιά.
Η εταιρεία διαθέτει 129 σημεία, 43 στην Αττική, 13 στο Νομό Θεσσαλονίκης και σε άλλες 65 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, με 4 καταστήματα στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου, 7 στη Θεσσαλία, 6 στην Θράκη, 6 στην Κρήτη, 23 στην Μακεδονία, 8 στα Νησιά Αιγαίου, 4 στα Νησιά Ιονίου, 10 στη Πελοπόννησο και 5 στη Στερεά Ελλάδα.
Όλα αυτά τα καταστήματα λειτουργούν με συμβάσεις δικαιόχρησης (franchise).
Στο πρώτο εξάμηνο του 2016 στην αγορά των οικιακών πελατών αλλά και αυτών των επιχειρήσεων, το 56% των πωλήσεων υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης αλλά και το 17% των πωλήσεων υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης προέρχεται από το δίκτυο Καταστημάτων Nova.

Πρώτη ενημέρωση: 08:15, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης