Κοινωνία

Μετ΄εμποδίων και κεκλεισμένων των θυρών η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

tags :
Μετ΄εμποδίων και κεκλεισμένων των θυρών η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
Είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το απόγευμα
(upd) Για τις 17:00 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τρίτη συνεχόμενη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να κρίνει τη νομιμότητα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ένα μέλος της Ολομέλειας του ΣτΕ, ο σύμβουλος Επικρατείας Αριστόβουλος-Γεώργιος Βώρος, αιφνιδίως έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο, μετά από καρδιακό επεισόδιο και του τοποθετήθηκε stent λόγω απόφραξης αρτηρίας.
Παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι το αναπληρωματικό μέλος της σύνθεσης που θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής, είναι σε αναρρωτική άδεια, καθώς έσπασε το πόδι του και δεν συμμετείχε στις τρεις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Κατά συνέπεια, στην συγκεκριμένη σύνθεση της Ολομέλειας, το ένα αναπληρωματικό μέλος θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την αιφνιδιαστική ασθένεια του κ. Βώρου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει άλλο αναπληρωματικό μέλος στην συγκεκριμένη σύνθεση.
Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νικόλαος Παρασκευόπουλος διέταξε τη διενέργεια ελέγχου (πειθαρχικού και ποινικού) για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, κλπ. στον ηλεκτρονικό Τύπο, δικαστή που συμμετέχει στην σημερινή σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ και την εμπλοκή του σε υπόθεση σπουδάστριας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών κατά το έτος 2014.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βάσιμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ, καθώς και οι εταιρείες 'Αλτερ Έγκο και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, με τις οποίες επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης