Τελευταία Νέα
Διεθνή

Poroshenko (Πρόεδρος Ουκρανίας): Δεν έχω υψηλές προσδοκίες από τη συνάντησή με τον Putin

Poroshenko (Πρόεδρος Ουκρανίας): Δεν έχω υψηλές προσδοκίες από τη συνάντησή με τον Putin
Ο ουκρανός πρόεδρος τόνισε ότι παραμένει πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας του
Την απαισιοδοξία του, αναφορικά με την αυριανή (19/10) συνάντησή του με τον ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin, εξέφρασε ο ουκρανός ομόλογός του, Petro Poroshenko, τονίζοντας ότι δεν διατηρεί υψηλές προσδοκίες.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Poroshenko ενώπιο δημοσιογράφων, "για την αυριανή συνεδρίαση, ας μην έχουμε υψηλές προσδοκίες", θέλοντας να ρίξει του τόνους σχετικά με την επερχόμενη συνάντηση κατά της οποία θα συζητηθεί η επίλυση της κρίσης στην Ανατολική Ουκρανία.
"Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της Ουκρανίας, αλλά δυστυχώς όχι τόσο για τη συνάντηση", υπογράμμισε ο ουκρανός πρόεδρος, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε ότι, "θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν εκπλαγώ ευχάριστα".
Να σημειώσουμε ότι στην αυριανή συνάντηση αναμένεται να παραστούν και η γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel, καθώς και ο γάλλος πρόεδρος, Francois Hollande, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που έχουν οι τέσσερις χώρες προκειμένου να διασφαλιστεί η εφαρμογή της συμφωνίας του Μινσκ.
Ωστόσο, παρά τη συμφωνία κατάπαυσης πυρός που έχει συμφωνηθεί, από το 2014, πάνω από 9.600 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τις εχθροπραξίες στην περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης