Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Τριπλή βράβευση για την British American Tobacco Hellas

Τριπλή βράβευση για την British American Tobacco Hellas
Αναγνώριση των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας από το θεσμό Hellenic Responsible Business Awards
Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η British American Tobacco Hellas, στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επισφραγίζοντας την πολύχρονη, σταθερή και διαρκή δέσμευση της εταιρείας για δημιουργία αξίας καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.
Η British American Tobacco Hellas διακρίθηκε στο θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards 2016 ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις σχετικά με την εταιρική υπευθυνότητα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε 3 βραβεία για το πρόγραμμα «Μαζί φτιάχνουμε Σπίτι με Αξία», μέσω του οποίου δημιούργησε και συνεχίζει να υποστηρίζει σε μια ολιστική προσέγγιση τις Κοινωνικές Κατοικίες, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τη μη κυβερνητική οργάνωση «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», προσφέροντας σπίτι σε σημαντικό αριθμό οικογενειών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα στέγασης και επελέγησαν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.
«Οι διακρίσεις που λάβαμε για την Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελούν απτή απόδειξη και επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε αξία και να δίνουμε όραμα σε ανθρώπους σε ανάγκη», ανέφερε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μάλτα και το Ισραήλ κ. Στέφανος Διανέλλος.
«Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ότι οι πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απορρέουν από τους ίδιους τους εργαζόμενους της εταιρείας, με προτεραιότητα την ανταπόκριση σε σημαντικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας».
Εστιάζοντας σε δύο καίρια προβλήματα της χώρας, τη στέγαση και την κοινωνική επανένταξη, η εταιρεία, προκειμένου να καλύψει πλήρως τους πυλώνες «Στέγαση-Επιμόρφωση-Πιστοποίηση», παράλληλα με την προσφορά στέγης, έχει εξ’ ολοκλήρου αναλάβει το κόστος για την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος για τους ανθρώπους που διαμένουν σε Κοινωνικές Κατοικίες.
Τα βραβεία, που αποτελούν αναγνώριση της ουσιαστικής δέσμευσης της British American Tobacco Hellas στην ελληνική κοινωνία είναι: GOLD βραβείο στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης – Τοπικής Κοινότητας/ Κράτους» για την άριστη συνεργασία της με τον Δήμο Αθηναίων στην υλοποίηση του προγράμματος «Μαζί φτιάχνουμε Σπίτι με Αξία», και 2 SILVER βραβεία στις κατηγορίες «Συνεργασία Επιχείρησης–ΜΚΟ» και «Μακροπρόθεσμη Επένδυση Τοπικής/ Περιφερειακής Εμβέλειας».

Τριπλή βράβευση για την British American Tobacco Hellas:



Μαζί φτιάχνουμε σπίτι με αξία:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης