Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Κατσέλη (Εθνική Τράπεζα): Στόχος η ισχυροποίηση της φερεγγυότητας και της κεφαλαιακής μας επάρκειας

Κατσέλη (Εθνική Τράπεζα): Στόχος η ισχυροποίηση της φερεγγυότητας και της κεφαλαιακής μας επάρκειας
Η Εθνική Τράπεζα σήμερα, είναι μία ισχυρή κεφαλαιακά τράπεζα, τόνισε η κ. Κατσέλη
Στόχος της Εθνικής Τράπεζας είναι η ενίσχυση της φερεγγυότητας και της κεφαλαιακής επάρκειας, τόνισε η πρόεδρος της τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, στον χαιρετισμό της στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 175 χρόνων από την ίδρυση της Εθνικής Tράπεζας, διοργανώθηκε (Αμφιθέατρο Μεγάρου Καρατζά) ημερίδα με θέμα «Όψεις των οικονομικών κρίσεων στην Ελλάδα και ο ρόλος της Εθνικής Τράπεζας».
«Φιλοδοξούμε να πρωταγωνιστήσουμε στην προσπάθεια για βελτίωση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας στηρίζοντας βιώσιμες, καινοτόμες και υγιείς επενδυτικές πρωτοβουλίες, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη μακροπρόθεσμη αξία της Τράπεζας και τα οφέλη για τους Μετόχους της», τόνισε η κ. Κατσέλη.
«Η Εθνική Τράπεζα σήμερα, είναι μία ισχυρή κεφαλαιακά τράπεζα.
Διαθέτοντας τα μεγαλύτερα αποθέματα ρευστότητας σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Μετόχων και Πελατών της όσο και στις αναπτυξιακές και κοινωνικές ανάγκες της χώρας μας. Αλλά αυτό δεν μας εφησυχάζει. Αντίθετα μας δίνει δύναμη να πρωτοπορούμε. Υλοποιώντας ένα μακρόπνοο και φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο, ως Εθνική Τράπεζα, επιδιώκουμε να ισχυροποιήσουμε περαιτέρω τη φερεγγυότητα και την κεφαλαιακή μας επάρκεια», υπογράμμισε η πρόεδρος της Εθνικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης