Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Εγκύκλιος για τον διορισμό 2.131 επιτυχόντων του ΑΣΕΠ το 1998

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Εγκύκλιος για τον διορισμό 2.131 επιτυχόντων του ΑΣΕΠ το 1998
Οι πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων ανασυντάχθηκαν μετά από υποβολή αιτήσεων θεραπείας υποψηφίων και εξέτασής τους από το ΑΣΕΠ
Διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά για την ολοκλήρωση του διορισμού των 2.131 επιτυχόντων της προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του ΑΣΕΠ εξέδωσε σήμερα 20/10 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Ειδικότερα, η προκήρυξη του κ. Βερναρδάκη αφορά την πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες και Νομικά Πρόσωπα πέντε υπουργείων (Εσωτερικών, Υγείας, Δικαιοσύνης, Εργασίας και Πολιτισμού) από όσους είχαν πετύχει στον διαγωνισμού του ΑΣΕΠ το 1998.
Οι πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων ανασυντάχθηκαν μετά από υποβολή αιτήσεων θεραπείας υποψηφίων και εξέτασής τους από το ΑΣΕΠ.
Ως αποτέλεσμα, κάποιοι από τους διοριστέους να αλλάζουν φορέα διορισμού.
Επίσης, η εγκύκλιος ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες πως οφείλουν να αποστείλουν άμεσα στους νέους φορείς διορισμού των εν λόγω διοριστέων, βάσει των ανασυνταγμένων πινάκων διοριστέων της προκήρυξης 1ΕΓ/2016, τους φακέλους τους με όλα τα μέχρι στιγμής υποβληθέντα δικαιολογητικά και έγγραφα, που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας διορισμού τους, προκειμένου να καθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον ακριβή αριθμό των διορισμών, έτσι ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα το υπουργείο να προχωρήσει στον προγραμματισμό των διορισμών που θα διενεργηθούν τα επόμενα έτη για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών της δημόσιας διοίκησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης