Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρέτσος (ΓΓΕΕ): Δεσμευτικές, αλλά όχι σεβαστές, οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης

Κρέτσος (ΓΓΕΕ): Δεσμευτικές, αλλά όχι σεβαστές, οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης
«Αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός τότε υποχρέωση της Πολιτείας είναι να επιστρέψει στο σύνολό του τα χρήματα στους δικαιούχους», είπε ο γ.γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης 
Σε μία… άστοχη δήλωση προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο Λευτέρης Κρέτσος, γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, επισημαίνοντας πως «οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές».
Ο κ. Κρέτσος προέβη σε αυτή τη δήλωση, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98,0, με αφορμή τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί της συνταγματικότητας του νόμου Παππά.
Σύμφωνα με τον γ.γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωση, «ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει τις αποφάσεις όποιες και αν είναι».
Όπως είπε, «αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός τότε υποχρέωση της Πολιτείας είναι να επιστρέψει στο σύνολό του τα χρήματα στους δικαιούχους».
«Τα χρήματα θα λείψουν από άλλες δράσεις για την αντιμετώπιση των ανθρώπων που κινούνται στα όρια της φτώχειας, αλλά όμως η Πολιτεία θα κάνει ό,τι νόμιμο προβλέπεται» πρόσθεσε μάλιστα.
Όσον αφορά στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ που εργάζονται σε μη αδειοδοτημένα κανάλια και μπορεί να χάσουν την δουλειά τους ανέφερε ότι «στην περίπτωση αυτή προβλέπεται ειδική στήριξη, μέσα από επιδόματα ανεργίας με βάσει τη συλλογική σύμβαση εργασίας που υπάρχει από το 2009».
Ο κ. Κρέτσος υποστήριξε επίσης πως μια κλειστή ομάδα ολιγαρχών είχε στα χέρια της όλα τα προηγούμενα χρόνια ΜΜΕ, αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που δεν ρύθμισαν το τηλεοπτικό τοπίο χρωστούσαν στην διαπλοκή και δεν προχωρούσαν στον διαγωνισμό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης