Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ποιο μεγαλοστέλεχος του Alpha TV ετοιμάζεται να πηδήξει από το… καράβι; - Το παρασκήνιο

Ποιο μεγαλοστέλεχος του Alpha TV ετοιμάζεται να πηδήξει από το… καράβι; - Το παρασκήνιο
Οι επαφές με Σαββίδη-Μαρινάκη και η θέση στη Γενική Γραμματεία Τύπου
Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στο μέτωπο των μεταγραφών των καναλιών καθώς στελέχη τηλεοπτικών σταθμών που δεν έλαβαν άδεια αναζητούν στέγη σε τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν λάβει άδεια μέσω της διαδικασίας του διαγωνισμού παρά το γεγονός ότι κινδυνεύει να καταπέσει στο ΣτΕ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το δρόμο για την έξοδο από τον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά επιζητεί ο Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού κ. Βασίλης Παπαδρόσος.
Ο κ. Παπαδρόσος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει ήδη έλθει σε επαφή τόσο με την πλευρά Σαββίδη όσο και την πλευρά Μαρινάκη προκειμένου να αναλάβει το στήσιμο των σταθμών που ετοιμάζουν οι νέοι καναλάρχες.
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει επιτευχθεί ο στόχος της μετεγγραφής καθώς δεν υπάρχει συμφωνία ούτε με το ένα ούτε με το άλλο κανάλι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Alpha θεωρούν ότι ο κ. Παπαδρόσος θα παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού καθώς δηλώνει ότι στηρίζει την προσπάθεια Κοντομηνά να διατηρήσει σε λειτουργία το σταθμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδρόσος ταυτόχρονα με τη θέση του Διευθυντή του Alpha είναι υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Τύπου με το ερώτημα πότε ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του να μην έχει απάντηση.
Την εν λόγω θέση την κατέχει επί πολλά έτη και ενώ ήταν Διευθυντής του Alpha φαίνεται ότι αυτό δεν έχει απασχολήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και είναι άγνωστο αν έχει υποβάλλει αίτηση για να λάβει άδεια για δεύτερη θέση με βάση τη νομοθεσία.
Ο ίδιος φαίνεται να διατείνεται ότι αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση που κατείχε χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Πρώτη ενημέρωση: 22:30, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2016

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης