Επιχειρήσεις

Στην PWC Eλλάδας μεταβιβάζεται το 100% της Eurobank Business Services

tags :
Στην PWC Eλλάδας μεταβιβάζεται το 100% της Eurobank Business Services
H Eurobank Business Services παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης στον κλάδο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού
Έπεσαν οι υπογραφές στην προκαταρκτική σύμβαση για τη μεταβίβαση του συνόλου (100%) των μετοχών της Eurobank Business Services, θυγατρικής του Ομίλου Eurobank στην PwC Ελλάδας.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Eurobank Business Services παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης στον κλάδο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού περιλαμβανόμενης της έκδοσης μισθοδοσίας, στην PwC Business Solutions.
Σημειώνεται ότι η συναλλαγή αυτή τελεί υπό το πλαίσιο του σχεδίου στρατηγικής αναδιοργάνωσης της Τράπεζας.
Με τη συγκεκριμένη συμφωνία, η PwC Ελλάδας εμπλουτίζει την ομάδα συμβουλευτικών υπηρεσιών της και εδραιώνει την ηγετική θέση της στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (People & Organisation Consulting), και ειδικότερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας και διαχείρισης μη χρηματικών παροχών (Payroll & Benefits Solutions).
Ο Κυριάκος Ανδρέου, Advisory Leader της PwC Ελλάδας δήλωσε: "Αυτή η εξαγορά αποτελεί επένδυση στο ταλέντο και στην ποιότητα, καθώς είναι μέρος της στρατηγικής μας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Η ομάδα People and Organisation Consulting της εταιρείας μας, συγκεντρώνει πλέον τη δυναμική 100 περίπου ανθρώπων με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών ενός οργανισμού, από το σχεδιασμό της στρατηγικής μέχρι και την υλοποίηση."
"Ενσωματώνοντας την ομάδα της Eurobank Business Services στη PwC Ελλάδας, αλλάζουμε το τοπίο στο χώρο της διαχείρισης μισθοδοσίας και των μη χρηματικών παροχών στην Ελλάδα. Εναρμονίζοντας τις δύο ομάδες, θα προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης και μακροχρόνιας εμπειρίας. Μαζί διαθέτουμε τους πόρους και τις δεξιότητες για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους βασιζόμενοι σε σύγχρονα και ασφαλή εργαλεία", συμπλήρωσε ο Ζώης Σωτηρόπουλος, Partner και Επικεφαλής του People and Organisation Consulting της PwC Ελλάδας.
"Η συμφωνία μας με την PwC Ελλάδας για την πώληση της θυγατρικής μας Business Services, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής αναδιοργάνωσης της Eurobank. Με την ενσωμάτωσή της στο δίκτυο της PwC, η Business Services, μια υγιής και καταξιωμένη στην αγορά εταιρεία, διασφαλίζει την πορεία της στο μέλλον, εγγυάται τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και την ομαλότητα στο εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων της. Προσβλέπουμε σε στενή και εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον" δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης